Bsrkaya Askkadini Kadın dediğin öyle olmamalı yaa o kadın değildir bence 😂 kadınsa bile değildir yanii benim gözümde kadın dediğin zarif olur zerafetli kibar ince olur oyleee kadın mı olur 😂😂
Bsrkaya Zamansiz_ Aayyy ne atıyorlar ki diye sormaya korktum suaan 😂 aayy utanmazlar pislerr manyak mi bunlar tövbe tövbe 🤦🏻♀️
llanjalee Zamansiz_ öyle oluyor gerçekten bi uyanıyoruz maratona başlıyoruz bi bakıyoruz gece olmuş 🙃
Nietzsche Smartlady fotoğrafların kendilerine ait olduğunu mu düşünüyorsunuz 😂internetten bulup atıyorlar
Zamansiz_ Bsrkaya aynen oyle asla boyle birsey dusunmezdim allah modlara sabir versin gorduklerini unutmayi nasip etsin🥲😂😂
nurozttrk Bsrkaya aşkım birde ben ilk gördüm direkt açtım karşıma çıktı bastım küfürü kocamda yanımdaydı elin adamının şeyi ekranda kocaman
abasiyanik nurozttrk vallahi aynısını yaşadım çay içiyorduk bi baktım adamınki eşim yanımda panikledim elim ayağıma dolaştı 😂😂😂
nurozttrk Anlattım artık şerefsizin birisi işte kocasından dayak yeidigni babasının annesini öldürdüğünü anlatıyor sabahtan beri bizde inandık dedim nsajajkskx sonra pat diye bunu attı dedim ben kocasıyim sizi skrm dediğini dnsjsjcnfj
Askkadini nurozttrk gecen birine yorum yapıyorum arkamdan izliyomus Allah’tan cinsellik postu değildi perde postuydu
llanjalee nurozttrk ayyy gündüz o dertlendiğimiz kişi mi ayıp şeyler attı birde hay ben bu kafamı ya nasıl da üzüldüm bugün ona 🫢
nurozttrk HurremSultan şekerim ilk önce kullanıcıların kendi ismini değiştirmesine izin verirdim kesinlikle snsbxndnx bide arkadaş ekle çok iyi olurdu bence istemediğimizi eklemezdik sndjsjsk bide gönderileri kendimiz silmek