Kızceler bacılar sizi taaa çocukluğunuza götğrecem dkdkdk küçükken hiç makası alıp saçınızızı kestinizmi dürüst olun valla bunu yapmayan yoktur dkdlfkslsjsmö beni soracak olursanız hangi birini anlatayım bilemedim ilk okul 3. Sınıftayım kat kat kesmek modaydı ozmn bizde köyde yaşıyoş kuaföre gitmek için ilçeye gitmemiz gerek bende girdim odaya kitledim kapıyı alfım makası vurdum kekilime kekilime dkdksks bide perçem kesim dedim kıvırcık saçım allahım yarabbim saçımın önünü koyun kırpmışa arkasınıda tavuk dötüne benzetmişim sonra utandım kaç gün okula gidemedim de kuaföre götürdüler beni kısa bi model şeklinde düzeltilerde kurtuldum şimdi siz söyleyin bakalım nasıl yaramazlıllar yaptınız dkdkdkdm 🤣🤣
Kekilinize hiç makas vurdunuz mu ?
ESMERBOMBA_ bende küçükken kendime kahkül kesmek istemiştim düğüne gidecektik o gun de annem saçı mi falan yaptı tabi ben dururmuyum eksik gördüm kahkulu aldım makasi tam alnımın ortasından icecik bir tutam tutup kestim hala yeri belli olur o saç ayrı mi olmaz ne sağ yatar ne sola elimle yapıştiriyorum
ESMERBOMBA_ Kekil ne 😅
ESMERBOMBA_ inanır mısınız hiç yapmadım 😃
- Düzenlendi
seza ajahaja @Kekillikamisci dan esinlendim yahu perçem kahkül deyim dkdkdkd
piyangobileti valla ben çok yaptım ve çevremde yapmayan da kalmadı çocukken hala çocuklar yapıyo valla görüyorum gülüyorum çocukluk yaa
nurozttrk yapmasak olmazdı sanki benim bide kuaförvülük oynama anım var ahh ahj niye gelir aklımıza böyle bişe anlamoyrm
ESMERBOMBA_ şey sayılır mı iç çamaşırına ped takmaya çalışıp regl oldum havası vermek veya sütyenin içine mandalina portakal koyup göğüslerim var edası ile gezmek 😂 mandalina koyduğum için oldu galiba göğüslerim küçücük 😃
Coookk 🤣🤣 mahalledeki arkadaşlarımı çağırır saçlarını keserdim kucukken 🤣🤣 gel sana kekil yapacam çok güzel diye kandirirdim mahvederdim 🤣🤣 büyüyünce bı kaçını buldum helallik istedim 🙊🤣🤣
Kekillikamisci hahaahahahhaa başlığı okuyunca sen geldin aklımaaaa 😂 kekil diyince sayende hiç saç gelmiyor artık aklımıza. Kahkül ya da perçem deriz biz alın üstü saçlara 😅
- Düzenlendi
Coolness normalde öyle ama eskiler ebelerimiz ninelerimiz kekil derler 🤣🤣 ordan kaldı bendede 🤣😜😜
Kekillikamisci eyvah dedim kekile jilet vuranı biliyorduk ama makas ne alakaaa 😂
ESMERBOMBA_ hiç yapmadım ben 😅
Coolness ahahah vallahi bende öyle dedim yuuh dedim o kadar uzatmismi dedim . Sonra postu okuyunca saçtan bahsettiğini anladm. 🤣🤣🤣🙊
Coolness ben de tüyleri makasla kestiniz mı diye soruyor sandım 😂
piyangobileti hep bu arkadaş yüzünden @Kekillikamisci 😂
Coolness ufkum genişliyor hiç duymadığım kelimeleri duyuyorum 😂
🤣🤣🤣🤣
- Düzenlendi
ESMERBOMBA_ lisedeyken saçlarıma jiletle kendim kat verirdim
ESMERBOMBA_ küçükken yapmıştım bende sonra beni erkek berberine götürdüler kuaför çok uzaktı bize ,ilk saçımı bi berber kesmişti ve saçım doksanlar Sezen aksusu gibiydi 1.sınıfa o saçla başlamıştım 😘🫢😅😂