ESMERBOMBA_ piyangobileti valla ben çok yaptım ve çevremde yapmayan da kalmadı çocukken hala çocuklar yapıyo valla görüyorum gülüyorum çocukluk yaa
piyangobileti ESMERBOMBA_ şey sayılır mı iç çamaşırına ped takmaya çalışıp regl oldum havası vermek veya sütyenin içine mandalina portakal koyup göğüslerim var edası ile gezmek 😂 mandalina koyduğum için oldu galiba göğüslerim küçücük 😃
ESMERBOMBA_ nurozttrk yapmasak olmazdı sanki benim bide kuaförvülük oynama anım var ahh ahj niye gelir aklımıza böyle bişe anlamoyrm
ESMERBOMBA_ piyangobileti ahahahah sayılmaz olurmu bende 10 12 yaşlarındayım yengem 90 beden sütyen takıyor yeni almış destekli taş gibi bende onu takıp arkadaşım gile oynamaya gitmiştim arladaşımın ablası gördü gülmekten yerlere yatmıştı ahahahah şimdi düşünüyorumda niye böyle bişe yaptım 🤣🤣
Kekillikamisci Coookk 🤣🤣 mahalledeki arkadaşlarımı çağırır saçlarını keserdim kucukken 🤣🤣 gel sana kekil yapacam çok güzel diye kandirirdim mahvederdim 🤣🤣 büyüyünce bı kaçını buldum helallik istedim 🙊🤣🤣
Coolness Kekillikamisci hahaahahahhaa başlığı okuyunca sen geldin aklımaaaa 😂 kekil diyince sayende hiç saç gelmiyor artık aklımıza. Kahkül ya da perçem deriz biz alın üstü saçlara 😅
ESMERBOMBA_ Kekillikamisci ay benimde ablamın arkadaşı dedi bana gel kuaförcülük oynayalım kız benden 5 yaş büyük o kuaför oldu bende kurban dkdjdkdj önce fön çekecekti fırçaya saçımı doladı sonra makası aldı o dolaşık yeri kesti bi güzel sonra aa ne güzel oldu diye bi oraya vurdu bi buraya vurdu beni maymuna çevirdi sonra berbere götürdü dedem 3e verdirmişti ozamn daha küçüktüm ayy yoksa o senmisin kız dkdkdk
Pinkoooo Kekillikamisci senin bu yorumu okurken aklıma arkadaşım geldi bir defa kaşlarını aldım ama varya sanki kaş ortasını inek yalamış gibi baya açmıştım asjsjsjaj ne zman aklıma gelse gülerim lise 1.sınıfa gidiyorduk o beni zorladı illa al dedi 😂😂
Kekillikamisci Coolness normalde öyle ama eskiler ebelerimiz ninelerimiz kekil derler 🤣🤣 ordan kaldı bendede 🤣😜😜
ESMERBOMBA_ Coolness bizim burdada kekil derler eskiler şimdi ben asıl kekilli kamışcıdan esinlenmiştim 😀😀😀
Kekillikamisci Coolness ahahah vallahi bende öyle dedim yuuh dedim o kadar uzatmismi dedim . Sonra postu okuyunca saçtan bahsettiğini anladm. 🤣🤣🤣🙊
ESMERBOMBA_ Coolness ahahahah ay buna koptum yok kız oram lazerli az çıkıyo orda kekilim onuda yana tarıyom ahahahaha 🤣🤣 ayda bi eldivenle alıyom jilet vurmuyom dkdjdns
ESMERBOMBA_ Kekillikamisci kız bende bilerek öyle yqzdım sen geldin aklıma ahahaha ama bu yorumada çok güldüm hatta şuan gözümden işiyom o derece ahahaha 🤣🤣🤣
llanjalee ESMERBOMBA_ küçükken yapmıştım bende sonra beni erkek berberine götürdüler kuaför çok uzaktı bize ,ilk saçımı bi berber kesmişti ve saçım doksanlar Sezen aksusu gibiydi 1.sınıfa o saçla başlamıştım 😘🫢😅😂
ESMERBOMBA_ llanjalee ahh ahh ben kaç yıl o saçla gezdim benide küçükken çoğunlukla erkek berberine götürürlerdi çok gür kıvırcık taranması zor bi saçım vardo bende çok inatçıydım taratmıyordum acıyo diye erkek gibi traşım gelince gidiyordum berbere