1939 hahahah ay bunu biliyorum ahahah ay yazık yaa
Kekilinize hiç makas vurdunuz mu ?
HurremSultan kız valla görümcemin kızları makasla aldını söylemişti bi defa bende şok olmuştım .
ESMERBOMBA_ ama ben kıvırcık saç çok beğeniyorum ya keşke öyle olsaydı benim saçlarımda anlamsız bi dalga var ne düz ne kıvırcık
Susunbebekuyuyo iyi cesaret valla beğendimi öğretmen bari
Cappuccino eminim sonrada bidaha yapmamışsınızdır 😃😃
MedavikPastam aynı bende öyle olmuştu bide kıvırcık kalıntelli kabarık saçım vardı ay ne kötü olmuştum.
Gittibimilyarlikmobilya bende çok sessiz bi insanım kolay kolay sinirlenmezdim ama biride damarıma basınca abooo sen o zamn gör beni biz kürt üz köydede tek kürt biz varız çok yakın bi arkadaşımın halası demişki o kızla bidaha oynama kürtler bitli olur senin saçınada bit bulaşır sonra kız benle oynamıyo ne oldu bilmiyom en sonunda dedi halam böyle dedi senle oynamayacam pis bitli kürt dedi bana aboo bunu diyen senmisin yenmi yemenmi yenmi yemenmi bu kızı bi dövdüm 7 8 yaşındayız haa kız gözünü sağlık ocanda açtı kolu kırılmış ilçeye acile götürdüler sonra da aradan fazla geçmedi taşınmışlardı köyden
keyfimvekahyasi müsade senin beybisi istedin kadar güle bilirsin 😘😘
Demokrit ah o ablalar bendede var bi abla vukuatı 😂😂
- Düzenlendi
Demokrit bende sevdim fotoyu ismimide değiştirecem fakat naime hanım hala görmedi mesajımı.sende çok yaşa bebişim 🥰🥰😘😘
Deletedmom_18 anladım problemmi yaşadınız yani .
ESMERBOMBA_ Hayır yaşamadık.
llanjalee yaa dalgalı saçta güzel ama kabarmadığı sürece kırık fön gibi duruyor ablamın saçta öyle ve çok hoşuma gider bende diyorum keşke saçım düz olsaydı
ESMERBOMBA_ annem küçükken hiç ogretmemisti ilkokuldaydim. Gariban ben makasla kesiyordum gizli gizli ay yazık bana😂😂😂
ESMERBOMBA_ kabarmıyor da dalgası güzel değil bence işte ,toplayınca da bebek saçlar var ya böyle her yerden onlar çıkıyo delirmelik yani illa bi düzleştirici ya da maşa istiyo benim saçlar
ESMERBOMBA_ kız yok ben sadece kahkül felan kesiyorum saçımın komplesine asla karışmam
HurremSultan bide gizli gizli yapıyoduk iyimi sebebi neydiki acep saçımıza kıymanın 😃
llanjalee onlar bendede var yaa sigorta teli gibi dikine gidiyo yaa oğlumun bişeyi var saçına sürüyo jole değilde fax mı vaksmı ne onla yapıştırıyom bende
bukii27 ben perçeme çok merqklıydım fakat saçlarım kalın telli kabarık kıvırcık hep içimde ukte kaldı yapamadım bide anlım geniş değil perçem yakışmaz yani hep uzun kullandım
ESMERBOMBA_ çook beğendi 😁 bi süre kesim masrafından kurtulmuştu