Haydansudan Yatak odalarınız aynı konumdaysa gece ses gidebilir, başka odaya geçin hem değişiklik olur
Başlık bulamadım 🫠
piyangobileti Bilemicem artık😂
hilaysasln bende onu diyorum asla ses gitsin istemem çok utanırım öyle şeylerden ne gerek var sesimizi duyacaklar ama işte bu da bizi geriyor aman ses gitmesin diye diye ilişkinin sonunu getireceğiz aslında seste yok ama kafamıza girdi her an ses gidebilir ne bileyim ya korkuyorum gider diye
yavrukus yok ben yapamam onu öyle gerek yok
Zaten çok utanıyorum elimden gelse evden cikicam.
Medusa her odası dolu her odada biri var 2+1 ev nereye gitsem olmuyor bir tane odan da boş olsun dimi yok işte 🤐
Haydansudan dinlemesin madem tv nin sesini açsın müzik dinlesin saçmalık yani bunu size söylemesi bile tuhaf bırakın kendi utansın
Haydansudan çok kafanıza takıyorsunuz amaan salın gitsin
HurremSultan bencede kesinlikle
Haydansudan valla ses gidecek diye evliliğinizden olmayın yada taşının ordan
HurremSultan aşkım. Bide diyormuş ko bekar oğlum var evde varsa var lan banana dengesiz nefsine sahip mi cikamiyo yani oglun ne demek bu
Haydansudan 🥲 O zaman çok düşünmemeye çalış hafif seslerin gittiğini sanmıyorumm
Haydansudan kedidir diyin üstünüze alınmayın keyfinize bakın niye cinselliğinizi zedeliyorsunuz 🙃🙈
Haydansudan başka bir odada deneyin yani komşu içinde bitecek degilya seks hayatınız sizde daha dikkatli olun
nurozttrk kanka sen miye hesap siliyorsun
HurremSultan ya açıklama yapmak istemiyorum ama çok üzgünüm onu bilin
nurozttrk noldu akraban yada kocan mi öğrendi hesabını cankm
HurremSultan aşkım eşim biliyordu zaten de akraba falan öğrenemedi onları kim takar koy götüne hepsinin
llanjalee belki Bi gün yine kesişir yollarımız