Kekillikamisci Gece kurtla bir olup kuzuya saldıyorsunuz. Sabahta çobanla oturup yas tutuyorsunuz . Olmuyor çok değişik oynuyorsunuz 💥
Medusa superisi_ Aaa nası ya😂 Ergenlik aşkın kimdi peki?😂 Postu da sabote ettik ama affet😂 @karamelek90
Coolness karamelek90 ay ne güzel özlü sözler paylaşılmış, umarım sevdiğiniz sözleri de hayatınızın bir yerinde kullanabiliyorsunuzdur 😊 Benim var sevdiğim özlü sözler ama özlü müdür bilmem ben bu cümleyi çok seviyorum: bu yaşadığım bana ne kazandırdı?
zarifhanim karamelek90 Bana imkansız gelebilir ama Allah için çok basit bir mevzudur. Bana çok uzak gelebilir ama Allah bir anda yakın edebilir. Ben bir yol bulamayabilirim ama Allah bin tane yeni yol çizebilir. Allah’a güveni, kolaylaştırdığını düşününce bir tüy gibi hafifliyorum.. ☘️
Sevde_20 karamelek90 yoo bizde hic öyle olmadı valla esim hala anneci 🤭 sözüm.. baska yer baska zaman sensiiiiz ömrüm olsun herseyi al bir şansım olsuuuuunn…😏🎶 Beni etkileyen şarkı sözü benden aldıkların neden benden fazla?!!!!