llanjalee Kekillikamisci benim etrafımda pastane bişey yok ama tatlıya olan düşkünlüğümü eşim başta olmak üzere herkes bilir bizim eve kim gelse sorgusuz sualsiz elinde tatlıyla gelir elimin altında var hep 🥰😂
Kekillikamisci llanjalee ben tatlı delisiyim zaten aynı senin dedgin gbi . Kendimde çok güzel tatlılar yaparım 🤗
HurremSultan Kekillikamisci ben ranazandan bişey anlamadim bu sene ya teravih yok bişi yok oruç havası da yok evde kocam iftara kadar uyuyor öldürüyor beni😂😂😂
Kekillikamisci bukii27 en sevdiğim 🤌 ramanda sanki sohbet bı başka oluyo ya dün biz mesela taşa kucukluge indik eşimle çok keyiff aldm 🤗
bukii27 Kekillikamisci evet öyle oluyor ben o yüzden ramazanlıgı tek geçiremem diyip annemlere geldim burda herkes Çat kapı komşular akrabalar arkadaşlarım asla yanlız kalmıyorum miss gibi ya
llanjalee Kekillikamisci ben temizlik düzen konularında üşenmem her yer derli toplu nizami olcak . Ama mutfağa girmeyi sevmiyorum girsem güzel şeyler çıkıyor da işte gel gör ki içimde o şevk yok 😅