• Muhabbet
  • İftardan sonra iyi gider dediğiniz bişey ?

Herkese hayırlı iftarlar canlar .😊🤗
İftardan sonra harika oluyor dediğiniz biseyi yazın sohbet edelim istedim 🤗😊😘
Mesela
😊iftardan sonra kahve & sigara.. 🤌
🤗 hava güzelse yediklerimizi sindirmek amacıyla yürüyüş .. 🤌🤌
🤗Çikolata kasiklamak 🤌🤌
🤗Çılgın gibi kuruyemiş cips kola 🤌🤌
🤗Çocuklar uyursa sahura kadar fikifiki 🤣😜
Peki sizin iftardan sonra keyif aldgnz şey nedir ?

Kekillikamisci ben iftardan sonra ,gün boyu vücudumu ele geçiren tatlı krizimi dindirmeye çalışıyorum ve bu sorunu çay içip ,tatlı yemek olarak cevaplıyorum ❤️‍🔥😅

gizew var . Ben mesela . iftardan sonra yapılabilir . O eşim ve helalim . Ramazanda yapmayın diye bı ayet hadis falan yok . 🤗🤗

Pinkoooo vallahi bende çok sevyorum şöyle yürürken çılgınlar gibi çekirdek citmek istyorum agdjkf ama hava yağmurlu malesef 🙄🙄🤗

Kekillikamisci Yok kız öle demedim 😂 ben iftarımı açıyorum hızlıca mutfak toplama ve çay içiyorum sonra teravihe gidiyorum eve gelince oğluşumu uyutup uyuyorum.Gece sahura uyanınca önce teheccüt namazı sonra da sahur yapıyorum sabah namazını kılıp uyuyorum hiç duşla uğraşamam gece gece 😂

gizew anladm canm . ☺️ Ben teravihe gidemiyorum malesef . Sahura kadarda otruyoz sayılır bosbos durmaktansa zamanı değerlendiriyorz bazen 🤷🤣🤗

Kekillikamisci benim etrafımda pastane bişey yok ama tatlıya olan düşkünlüğümü eşim başta olmak üzere herkes bilir bizim eve kim gelse sorgusuz sualsiz elinde tatlıyla gelir elimin altında var hep 🥰😂