seviyorum Kekillikamisci kesinlikle benim için çay. Onsuz bir hayat düşünemiyorum ☕️😍ve tatlı bişeyler yemek. Hiç farketmez. Yeter ki kan şekerimi düzenlesin,mutluluk hormonlarımı yerine getirsin 😂fikifiki de demek isterdim ama eşimle küsüm o yüzden onu cezalandırıyorum hıhh🙄😒
seviyorum Kekillikamisci hiç sanmıyorum. Onda bu umursamazlık olduğu sürece 😅ne hali varsa görsün modundayım
llanjalee Kekillikamisci ben çok yavaş çalışıyorum mutfakla kekil çok , derli toplu çalışayım diye uğraşırken eziyet çekiyorum o yüzden herşey zor geliyo 😅 mesela ocakta bişey pişirirken döküyorsam tencere üstünde olsa bile elimi yakma pahasına siliyorum o ocağı o kadar uğraşıyorum 🙈
Kekillikamisci seviyorum git sarıl bı iftardan sonra bı op bı kokla kocaaam beniim aslaniiim de 🤣ilk admi sen at 🤌🤗
Eskobar gizew benim kocam günah sanıyordu 😂 Sonra ben onu aydınlattım😂 Bu seferde durduramadım kefaretleri sıraladık😂
llanjalee Kekillikamisci sütlü şerbetli çikolatalı ne olursa inan 😂 sevmediğim tatlı yok gibi bişey ya
Elisam2022 Oruç tutmuyorum şu an ama tuttugum zamanlarda yemekten sonra 1 saat uzanmak sonrasında cay, üstüne yürüyüş yaparken dondurma alıp yemek. Çok iyiydi 😊