Kizlarrrr şimdi herkes hayvan dostlarımız ile yaşadığımız anılardan bahsetsin komik olur dram olur korku olur dkdkk
Evinizde hayvan besliyor musunuz 🤪💫
Vahşi bir hayvan beselemek isteseniz bu ne olurdu🦊🦎🦖🐲
Hayvanlar ile yaşadigimiz anılar neler haydeee anlatalım konuşalım yoksa aç aç gün geçmeyecek👀😂😂
Hayvanlar vs. İnsanlar🤪🌏
HurremSultan Hayvan denilince aklıma 🐁 geliyor. @bukii27 😁
İlk ben başlıyorum 👀
Kedim var benim cinsi tekir. ilk aldigimizda bebeklik zamanında korkunca falan osuruyordu😂😂
Bir gunnnn kaynanam kayınbaban ben görümcem ve kaynım bizim evde çay iciyoruz. Bebe yok ya kedi evin torunu olmuştu😂
Bizim kediyi de kaynım kucağına almış seviyor sözde bu kedi sen adam hareket edince kork kucagindan zıpla ziplarkennde emaneti sal havaya🥴🥴
Öyle bir koku çıktı kiiiii inanın üç ay kuru fasulye yiyip içimizde tutup bir anda salsaniz böyle kokmaz😂😂😂😂
Bayıldık kokudan kapi pencere açıp balkona çıktık dkdkdkkd
- Düzenlendi
HurremSultan ben kaplumbağa besliyorum ve her gün başka bişey geliyo başımıza 🙈 en son yıkarken kendisini duşakabinde unutmuştum lavaboya girdiğimde takır tukur seslerinden korktum hatta ne var orda diye bi üç buçuk atmıştım 😂😅 bi kez de oğlum tam eline almış ağzına götürecekken yakaladım en fenası buydu kafası içerdeydi Allahtan ama yine de hayvanı dişlemesi iyi olmazdı 🥹🥹😂
llanjalee Bakımı zor değil mi ya 😄
llanjalee oğluna söyle cinlilere ozenmesin😂😂😂
Deletedmom_18 hiç değil ya suyun içinde çok kendi halinde bi hayvancık sadece sürekli yıkıyorum onu ve bulunduğu akvaryumu o biraz zor ama günlük 15 dk zamanımı alıyo çokta şey değil 😅
HurremSultan dişleri kaşınıyordu napsın sert kabuklu görünce yavrum da şey etmiş öyle 😂😅😂😂
llanjalee dişlerini yerim 😂😂 biraz buysuun anlatırsın ona az daha katil oluyordun de😂😂
Akvaryum çok seviyorum . Bekarken Balık besliyorum bı ara onlarca balığım vardı . O kadar ozeniyordumki akvaryum temizliği dekoru falan hobi edinmiştim kendime . Sonra eve misafr gelmiş ben işteyken. Misafirin çocuğu balıklara yem atacağım derken tüm yem paketini içine aktarmış akvaryumun . Evdekilerde sohbet muhabbet derken farkına varmamis . Tabi baliklarimin hepsi ölmüş 🙄😪 eve geldim baktım balıklar suyun yüzünde .. delirdim delirdim .. 🙄
Kekillikamisci ayy o çocuğu akvaryuma koyup besleseydin🥴👀 bebenize sahip çıkın yaaa
HurremSultan abim evleneceği sırada kızın ailesi bize yemeğe geldiklerinde ,masada duran kuşlarımızın çiftleşesi tutmuştu 😂😂😂annemle utançtan öldük , hemen bir çarşaf gibi bişeyle üstünü örtmüştük 😂
HurremSultan yiyemezdi ki hemen içeri kaçıyo kabuğu da çok sert olan yavrumun narin dişlerine olurdu bir de hijyenik olmazdı , bizim miko da ufak bi travma yaşamış olurdu o ayrı 😂
Nietzsche hayvanlar çok etkilenmiş düğün telaşından Hayriye düğünümüz olmadı ama gel bı fik fik yapalım demiştir erko kuş 😂😂😂
llanjalee ay iyiki yakalamışsin dkdkd kız kaplumbağalar ısırıyormus doğru mu 😂
HurremSultan ben nenemlerde köydeydim onlar tarladaydı beni de eve yolladılar su için benden başka kimse yok biranda 4 tane köpek çıktı karşıma kocaman dizimin bağı çözüldü kaçamıyorum bile nasıl üstüme havlıyorlar ama o sırada köyden biri seslendi hemen geldi yanıma onun sayesinde parçalamadılar beni 👀🤷🏻♀️
HurremSultan evet ısırıyorlar da daha bana denk gelmedi bizimki uysal ya ,arada değişik sesler çıkarıyor ama yılan gibi tıss ssss böyle 😂😅😂
Deletedmom_18 Bende kim fare yazacak diye beklerken senin beni şaşırtmaman😂😂🤦🏻♀️
bukii27 ayyyy kız gerçekten mi🥴🥴
Ay çok korkunç ya hiç öyle köpekle kötü anım uok bende kesin öyle kalakalirdim🤐🤐
llanjalee ne bu kaplumbağa görünümlü yılan mi dkkdkdm