HurremSultan Üniversitede iki aylığına tuttuğumuz ev fareli çıkmıştı 4 kişi aynı yatakta yatıyorduk korkudan sonra alıştık kapanla falan hallettik ama iğrençti ya evde yemek yapıp yemeyi bile midemiz almıyordu 😀

bukii27 Yaz tatilinde dedemlere gitmiştik.Gece uyandım ve wc gittim.O zamanlar wc dışarıdaydı onların 🥲 Hayatımda gördüğüm en çirkin fareyi görmüştüm.Simsiyah ve tüylüydü.Benim de travma sebebim 🙊

Deletedmom_18 Ayyyy bana göre farenin güzeli çirkini yok hepsi Allah affetsin gözümde kötü 🤦🏻‍♀️
      Travma olarak kaldı hayır dışkısı var kendi yok hiç evimde görmedim görmemde inşallah ama şaşırdığım bir olay yani neyseki bizi terketti ilk defa bir terkedilişime sevindim

bukii27 Ayy gerçekten iğrenç canlılar ya düşününce bile tuhaf oluyorum 🤯

Yayla evini yeni almıştık ben bekarken. Koltuklar falan geldi, ilk gece uyuyoruz kardeşimle koltuklarda. Benim uykum da çok hafiftir biri odaya girse bile hemen duyarım. Gece tıkır tıkır ses geliyor kafayı yedim, annemlere soyluyorum ışığı açıyorlar ses kesiliyor, kapatınca devam ediyor. Koltuklarin altına bi baktik fare 💩. Koltuğun içinde gelmiş o gün bize 🤮

HurremSultan bizde civciv alıp terasımızda besliyorduk benim beslediğim erkek civcivim büyümüştü bayağı. Bizim terasta da bidonların içine gömülü çiçek ağaç vs ne ararsan ekiliydi bidonların altında de hep solucan olurdu 😂 bir gün yine yesin diye bidonları kaldırıyorum o da solucanları hüpletiyor bir güzel 🥲 sen git bidonu elinden kaydır kafası altta kalsın hayvan can verdi oracıkta 🫠🫠 çok psikolojimi bozmuştu etkisinden çıkamamıştım hiç ama en trajedisi de şu 😂😂😂 annemle babam bir güzel hayvanı yolmuşlar etini haşlamışlar annem miss gibi suyuyla tavuklu pilav yapmış. Öncesinde de ben bunun etini yemem asla bana yedirmeyin diye uyarmıştım. İşte o gün sofra da hapur hupur pilavı yerken annem dik dik bana bakıyordu dedim neden bakıyorsun sonra sessizliğinden bana beslediğim hayvanın etini yedirdiğini anladım hüngür hüngür ağlayarak kalkmıştım sofradan ahhah 😂😂😂