zeytep o yaşlarda yasını tutup ağlıyordum arada bir şu an aklıma geldikçe gülüyorum sadece 😂
Hayvanlar vs. İnsanlar🤪🌏
HurremSultan Benim ilk ve tek taravmam 5 6 yaşlarındayken köye gitmiştik,dedemlerin de zaptedilmez bir boğası vardı sen git ona yanaş,beni boynuzlarına almasıyla tezek birikintisine atması bir oldu asla unutamıyorum aslaaa😅😅🐂🐃
kleopatranizzz benim bunu yeni öğrenmem 🥲🥲🥲
Artemisss Kanka enişten bile bilmiyor fjfjjfjf
zeytep evet benim için çok kötüydü o kediler ölmeden birkaç gün önce de memleketimde yıllardır besledigimiz kedimiz Coronadan ölmüştü
zeytep ahhh yavruuum kıyamam . 🥺🥺
kleopatranizzz enişteyle kaderimiz aynı zaten ahahah 😂😂😂
Deletedmom_18 vitamin sonrası düzelir Allah’ın izniyle 🤗
Artemisss Ahahha aldım ince mesajını djdjdj
Deletedmom_18 ay psikolojisi bozulur tabi ,erkeği de döver yavrucak
HurremSultan ay ben 14 yasimda falan bizim bi horoz vardı beni görünce koşuyordu üstüme. Bahçeye inemiyordum horiz yuzunden
kleopatranizzz beni de çocukluğumda dedelerin boğasım ayağıyla ittirmiş, altında kalmışım ama üzerime basmamış, bende tezeğe bulanmışım. Ve anneme gidip, dedem beni dövdü demişim, çok küçüğüm, olayı anlayacak yaşta değilim, en yakında da dedem var.. Sırtıma bir bakıyorlar, boğanın ayak izi🤣
Kekillikamisci şimdi asla hiç bir evil dostumu çocuklarla yalnız bırakmam, kayınvalidemgilde aynı şekilde.. Daha dikkatliyiz. Eğer biri sevmeye geliyorsa, kayınvalidem başında bekler. Ya hastalanıyor, ye yemiyor mesela, bişey mi oldu, psikolojik mi yada ağrısını var diye bizim içimiz gidiyor yani. Tavşanı da burada her veteriner anlamıyor, kuş da egzotik olarak geçiyor, birine yarım saatlik mesafede veterineri, diğeri (kuş ise) hayvan hastanesinde anca anlıyorlar yani…
zeytep Yaaa hahahah peki ya dedenin ne suçu vardı? 🤣🤣
zeytep çok iyi yapiyosunuz valla dikkatinizi tebrik ettim şu an 👍 ama ben o günden sonra bida hayvan beslemedim ..
- Düzenlendi
HurremSultan evimizde sultan papağanı besliyoruz yeni aldık 🥰
Vahşi bir hayvan beslemek istemiyorum düşüncesi bile korkunç 😂
Kedi,horoz, ve eşekle anım var anlatıyorum 😂
Yıllar öncesinde çöp kutusuna çöp attim atmamla kedinin çöp kutusundan çıkıp üstüme atlaması bir olmuştu o gün bugündür kedilerden korkuyorum 🤣
Yine yıllar önce nenemgilin bahçesinde saklambaç oynarken koşup saklancagim zaman ne alakaysa horoz kovalamisti beni aşırı korkmuştum 😂
Yine yıllar önce 🤣 kuzenim,abim ve ben eşeğe binmistik diğer kuzenimde eşeğin malum yerine uzun çubuk sokmasinmi 🤣🤣 kahretsin esekten düşmüştük hepimiz . şuan yazarken bile gülüyorum 😂🤣
HurremSultan pekinez cinsi köpeğim var 🥰 bir defa kargocu geldi adamı görsen nası cüsseli bizimki de yabancı görünce havlıyor kargocu köpeği görür görmez koşmaya başladı duvara tırmandı bizimki de peşinden. Adam duvardan inemiyor gelip alın burdan diye yalvarıyor. Gülmekten gidip alamamıştım 😂😂😂
- Düzenlendi
kleopatranizzz ayy ne bileyim 😅ama aklım ermiyordu ki, çok küçüktüm 😅dedemde hiç öyle bir insan değil inan, hep elimden tutup beni markete götürürdü😅🤣
- Düzenlendi
Kekillikamisci hayvan ruhumuza ilaçtır, sizin için çok kötü bir tecrübe olmuş ama başka bir evcil dostumuzu sahiplenerek, onun size, sizinde ona iyi gelmesine yardımcı olabilirsiniz. 🌹
- Düzenlendi
Pinkoooo ayy o çöp kovası olayını yaşadım, hemde en berbat şekilde. İlkokuldayım, annemle misafirliğe gidiyorum, babam kahveye gidiyor, ben ortalarında yürüyorum. Kedi bizim sesimizi duyup, korkup çöp tenekesinden panikle kaçmaya çalışırken, çöp tenekesinin kapağı kapandı, sıkıştı. Bende çok hayvan sever bir insanım, bir koştumm. Ama kedi can havliyle, bana pati attı, hemde çok sağlam.. Ağlaya ağlaya annemlerin yanıma koştum, babam çöp tenekesinin bir tarafından, annem diğer tarafından kapağı tutarak kaldırdılar, kedi kaçtı. Onda bir şey yok, bende kocaman derin tırmık🤣gecenin sonu tentürdiyotla falan bitti 🤣yine de her hayvanı çok severim (yılan hariç).
Küçükken vahşi hayvan bile bakmak hayalimdi hahaha