HurremSultan evimizde sultan papağanı besliyoruz yeni aldık 🥰
Vahşi bir hayvan beslemek istemiyorum düşüncesi bile korkunç 😂
Kedi,horoz, ve eşekle anım var anlatıyorum 😂
Yıllar öncesinde çöp kutusuna çöp attim atmamla kedinin çöp kutusundan çıkıp üstüme atlaması bir olmuştu o gün bugündür kedilerden korkuyorum 🤣
Yine yıllar önce nenemgilin bahçesinde saklambaç oynarken koşup saklancagim zaman ne alakaysa horoz kovalamisti beni aşırı korkmuştum 😂
Yine yıllar önce 🤣 kuzenim,abim ve ben eşeğe binmistik diğer kuzenimde eşeğin malum yerine uzun çubuk sokmasinmi 🤣🤣 kahretsin esekten düşmüştük hepimiz . şuan yazarken bile gülüyorum 😂🤣

HurremSultan pekinez cinsi köpeğim var 🥰 bir defa kargocu geldi adamı görsen nası cüsseli bizimki de yabancı görünce havlıyor kargocu köpeği görür görmez koşmaya başladı duvara tırmandı bizimki de peşinden. Adam duvardan inemiyor gelip alın burdan diye yalvarıyor. Gülmekten gidip alamamıştım 😂😂😂

kleopatranizzz ayy ne bileyim 😅ama aklım ermiyordu ki, çok küçüktüm 😅dedemde hiç öyle bir insan değil inan, hep elimden tutup beni markete götürürdü😅🤣

Kekillikamisci hayvan ruhumuza ilaçtır, sizin için çok kötü bir tecrübe olmuş ama başka bir evcil dostumuzu sahiplenerek, onun size, sizinde ona iyi gelmesine yardımcı olabilirsiniz. 🌹

Pinkoooo ayy o çöp kovası olayını yaşadım, hemde en berbat şekilde. İlkokuldayım, annemle misafirliğe gidiyorum, babam kahveye gidiyor, ben ortalarında yürüyorum. Kedi bizim sesimizi duyup, korkup çöp tenekesinden panikle kaçmaya çalışırken, çöp tenekesinin kapağı kapandı, sıkıştı. Bende çok hayvan sever bir insanım, bir koştumm. Ama kedi can havliyle, bana pati attı, hemde çok sağlam.. Ağlaya ağlaya annemlerin yanıma koştum, babam çöp tenekesinin bir tarafından, annem diğer tarafından kapağı tutarak kaldırdılar, kedi kaçtı. Onda bir şey yok, bende kocaman derin tırmık🤣gecenin sonu tentürdiyotla falan bitti 🤣yine de her hayvanı çok severim (yılan hariç).
        Küçükken vahşi hayvan bile bakmak hayalimdi hahaha

zeytep offf çok geçmiş olsun yaaa seninki daha kötüymüş 😂 bence kedi hemen hemen bir çoğumuza yapmıştır bunu 🤣

kleopatranizzz bu hikayede yanan dedem olmadı neyse ki🤣🤣

@HurremSultan o kadar munzurdum kii…
            Benim küçüklüğümde doğal taştan yapılma havuzumız vardı ama o havuza sürekli takviye tazyikli doğal su gelirdi.
            İçinde de minik minik kurbağalar, valla onlarla yüzerdim🤣öyle bir hayvan sevgisi yani🤣🤣o havuzda bir kere başında oynarken ben cup diye düşmüşüm, dedem kıyafetlerle atlamış beni kurtarmış 🤣🤣

Birinde çocukluğumda bahçede fındık faresi bulmuş babam yavrularıyla, alıp kovaya koyup, babaaanmee götürmüştüm.babaanne bak benim kardeşlerim oldu diye…😅🤣🤣

Pinkoooo çok severim deli etmeyi 🤣tavşanımla bile savaşırız, bir de kızınca vık vık öter😅🤣tırnakları uzunsa istemeden çizer sonra yorulur, bende onu severim saatlerce, o da benim elimi yalar. Yere uzanırsam yüzünü yalar. (tavşan sevgisini yalamayla gösterirmiş, onların dilinde öpücük anlamında)

MedavikPastam yaa kocaman bir kedi işte düşünsene böyle yatağa zıplıyo seni uyandırmak için ve üstüne doğru atıyo kendini ağırlığı altında ezilirken söylene söylene kalkıyorsun 😎😍 en büyük hayalim izmir sasalı da staj yapmaktı mesela çünkü yaban hayatına merakım çoktu ama nasip olmadı 🥺