Hayvanlar vs. İnsanlar🤪🌏
Fatgi_ iyy bu igrencti😂😂😂 mülayim anneliği sonuna kadar yaşamış 😂😂
Fatgi_ bilmiyorum ki canım halzisim baya ya
HurremSultan geçmiş olsun, ya bu dönemlerde bu tarz salgınlarda olabiliyor bol bol su iç ve c vitamini almaya bak.
zeytep kız ramazan beni mahfetti hiç su içemez oldum oruç da tutmuyorum halbuki😂
HurremSultan hahahah erkek olmasına rağmennn 🤣🤣🤣
Yaaa o yavrular canımıza okumuştu resmen o sorunları geçene kadar 🤦♀️
Fatgi_ işin garibi de o dkdk herkez kendi görevini yapsın ne abeyy😂😂😂
HurremSultan ben de bu ara az uzanayım diyorum daha kalkamıyorum öyle saçma geçiyor ki günlerim 🤦♀️
HurremSultan hahaha napsın garip mama var sıcak yuva var ☺
Fatgi_ ay kediler eve kendini aldirana kadar melek rolü yapıyorlar bı sevdirmekler bı sevdirmeler😂 eve girdimi seni kendine bağladı mi gersey bitiyor😂😂😂
Fatgi_ evet ölü toprağı var sanki
HurremSultan
bu da benim kuşum brokoli hanım
(kayınvalidemin ki mavi, Adı maviş, benimki karışık renkli,) 😅
HurremSultan Hürrem başka şeye yorardım ama yormayacağım hahahha😅🤣🤣
Fatgi_ ne güzel bir iyilik yapmışsınız ama♥️🥰
Benimde kapımın önüne gelen bir tane beyazım var, her gün gelir, çok soğuklarda ara sıra içeri aldık ama tamamen içeride tutmadık çünkü biraz avcı, benim kuşu hiç eder valla😅🤣şimdi alıştı da, arada eve giriyor, odaları dolanıyor, başka kedileride bu kata çıkarmaz, evin içine kedi sahiplencez bakalım ona nasıl tepki verecek😅🤣
HurremSultan Fare 💩 gördükten sonra o odada uyur muyum sence kiz shjd
HurremSultan ya inanılmaz kedi köpek geçti elimizden. 2 tane ölen kedim var ve hep diyorum bir daha onlardan asla gelmez. Eve girince bile huyları asla değişmeyen 2 meleğimdi onlar benim ❤😞 asla bensiz uyuyamazlardı.. Öldüklerinde gömerken en çok ona ağlamıştım bensiz nasıl uyurlar,üşürler diye.. Ama diğerleri dediğin gibi girene kadar nasıl sevimliler girdiler mi anam resmen bizi köle görmeye başlıyorlar ☺
zeytep brokoli mi😂😂 ay yiycem 🤪🌞
zeytep kız Yorma kdkkdk valla oruç tutmuyorum su içmeyi unutuyorum biye bilmiyorum 🥲eşim tutuyor bebek sahibi olmak yine erkolari etkilemiyir. Bende bayılıyorum işte dksk