Fatgi_ hahahha çok iyi, mülayimin hikayesi şeyi hatırlattı bana, instagramda karşıma çıkmıştı. Erkek kedi, yavru kedileri çalıyor, güya emziriyor falan.. Ama erkek😅🤣

Fatgi_ ay kediler eve kendini aldirana kadar melek rolü yapıyorlar bı sevdirmekler bı sevdirmeler😂 eve girdimi seni kendine bağladı mi gersey bitiyor😂😂😂

Fatgi_ ne güzel bir iyilik yapmışsınız ama♥️🥰
    Benimde kapımın önüne gelen bir tane beyazım var, her gün gelir, çok soğuklarda ara sıra içeri aldık ama tamamen içeride tutmadık çünkü biraz avcı, benim kuşu hiç eder valla😅🤣şimdi alıştı da, arada eve giriyor, odaları dolanıyor, başka kedileride bu kata çıkarmaz, evin içine kedi sahiplencez bakalım ona nasıl tepki verecek😅🤣

HurremSultan ya inanılmaz kedi köpek geçti elimizden. 2 tane ölen kedim var ve hep diyorum bir daha onlardan asla gelmez. Eve girince bile huyları asla değişmeyen 2 meleğimdi onlar benim ❤😞 asla bensiz uyuyamazlardı.. Öldüklerinde gömerken en çok ona ağlamıştım bensiz nasıl uyurlar,üşürler diye.. Ama diğerleri dediğin gibi girene kadar nasıl sevimliler girdiler mi anam resmen bizi köle görmeye başlıyorlar ☺

zeytep kız Yorma kdkkdk valla oruç tutmuyorum su içmeyi unutuyorum biye bilmiyorum 🥲eşim tutuyor bebek sahibi olmak yine erkolari etkilemiyir. Bende bayılıyorum işte dksk