Hadibeee yaaa🥺😭😭 ay çok üzüldüm Allah kalbine ferahlık versin inşallah canım benim🥺🥺🥺

Hadibeee başın sağolsun🥺 ne yazık ki bazen evcil dostlarımız bizi böyle hüzüne boğuyor ama şunu düşün.. Sen ona kim bilir ne kadar güzel bir aile oldun, ne kadar güzel bir bağ kurup, dostluk edindin.. Çok şanslıydı, seninle olduğu için♥️

zeytep iki saattir kuşu arıyorum kafeste😂😂😂 ay buneeeggg😂😂😂 birde saklanmış xkckkx
Kız omrumde ilk defa domuz yavrusu gördüm ayy çok sert duruyor ya

HurremSultan hahah kız sorma valla, gidiyor tavşanın dibine sokuluyor. Kendi kafesine gidip mama yemiyor, tavşanın mamasından otlanıyor😅🤣🤣
    Bu yaban domuzu yavrusu, normalde sürüyle gezerler ama o an herhalde sürüden ayrılıp arkada kalmış. Ciyak ciyak bağırıyormuş, gitmiş yola atlamış, eşimde araba çarpmasın diye koşup, almış. Sonra dağa doğru bırakmış, oradan geri gelmiş, eşimin dibine😅🤣Sonra eşim bir daha bırakmış dağa doğru, öyle gitmiş artık😅🤣Eğer annesi orada olsa, mümkün değil tutmak yani.. Çünkü sivri ve uzun dişleri olur ve yavrusunu koruma amaçlı insana saldırır. Ama dediğin gibi, tüyü, derisi çok serttir. Ya bizim burada yaban domuzları, evlerin dibine geliyor 😅🤣insanlarda hep ekmek vs verdikleri için, kimisi insandan bile korkmuyor.

HurremSultan neyse dur şu yanlış anlaşılma durumuna güzel bir hikaye patlatayım ben 🤣
    Şimdi 3 yavru kedi anasız kalmış komşular tutmuş bana getirmiş tabi baya küçükler emzikler biberonlar az palazlandı bunlar. Komşunun da bir erkek kedisi var adı mülayim bu deli bizim evde kaliteli mama var diye bize yamandı yavrulara da birşey diyemiyo tabi onlar sebebiyle yiyo içiyo yatıyo. Ama yavruların parazit sorunu var sürekli ilaç kullanıyoruz sürekli ishaller ve yürüdükleri yere pıt pıt düşüre düşüre gidiyolar 🤣
    Bu analık yapmaya başladı bu yavrulara bir gün kocam uzanıyo ışıklarda kapalı ben oturuyorum tv izliyoruz bana dedi ki bir koku var ışığı açsana. Işığı açtım kocam şok üstüne bakıyo mülayim yavruları almış yanına ışık açılınca kafayı kaldırdı ben yarıldım. Yavru kocamın üstünden yürüyüp mülayim kardeşlerinin üstünden geçip yatmış 🤣🤣🤣 kocamın üstü pıt pıt bk mülayim kafayı kaldırdı hayvanın kafaya baya sçmış akıyo gözlerinin önünden 🤣🤣🤣🤣 kocamda mülayimii gördü kendini unuttu oda başlaadı tabi kahkahaya 🤣🤣

zeytep sürekli mide bulantısı halsizlik yaşıyorum aşkım bı normal oluyor bir siddettli bakalım nolcak sonunda. Ben yorgunluktan diye düşünüyorum @Fatgi_