Cicikiz hayvan korkun varsa zor ama korkun yoksa sadece zarar vermek gibi bir durumdan korkuyorsan tedaviye başladığında onun düzeldiğini gördükçe o keyif bambaşka oluyor ❤ zaten mesleğe girince inanılmaz bir çevre oluyo fikir alışverişi o kadar yoğun ki.

Fatgi_ çok güzel senin iş tecrüben olmuş alışmışsın keşke benimde öyle imkanım olsaydı alışsaydım

HurremSultan
    Hayvanları genelde çok severim ama bazen olmuyunca olmuyor 😂😂
    Kaç kere köpek kovaladı beni,hirlayanmi dersin, üstüme gelenmi zor kurtulmuşdum 😂😂

Demokrit beni çocukluğumda kendi köpeğimiz ısırmıştı😅yemeği kıskanırmış, bende üç tekerlekli bisikletle yanına gidiyorum, nerden bileyim, onun üzerine komşunun köpeği parmağımı ısırdı 😅😂😂yine de yılan hariç hiç bir hayvandan korkmuyorum😅😂her hayvanı seviyorum

Demokrit evi üçlücem😅tavşanım var, kuşumuz var, şimdi kedi gelicek🤣
        Yavruyken alıştıklarında çok iyi anlaşıyorlar☺️

Artemisss yuhh👀👀
          Ayyy ben bile okurken uzuldum yaaa zehir olur o yemek insana🥲🥲
          Annenle nasıl baristin ben bir sene falan kuserdim galiba dkkddk

dnz23 artık yaomiyor ama gaz 😂😂 Allah’ımm hayatımda hiç böyle gaz koklamadim bu güne kadar igrencti dkdkkd her seferinde ayrı baygınlık geçirdik ama en büyüğü oydu😂😂

Pinkoooo aaa o kedi ve çöp olayını bende yaşadım. Öyle çığlık attım ki gülmekten öldüler beni görenler 😂😂😂🤪🤪🤪