kleopatranizzz aleyna70 Büyü olsa neden kapınıza bırakıp gitsinler kapıya kadar gelen evin içine de girer yerleştirir biyere.
aleyna70 kleopatranizzz zaten burası evimiz içi evimin kapısının eşiği bahçemle evimin kapısının mesafesi çok fazla birisinin bilerek girmesi gerekiyo ve ayrıca bu olay sahur dan sonra sabah 8 9 arasi olmuş bisey sahurda eşim geliyo orda öyle bisey yokmuş ben sabah bahçeye çıktığımda gördüm
llanjalee aleyna70 büyü gibi durmuyo bence ama kim yaptıysa da ayıp etmiş o ne öyle ya leş gibi bırakmışlar kapının önüne çok ayıp gerçekten hiç hoş değil
Artemisss llanjalee büyü olmasa bile gıcıklığına yapmış olabilir birisi ama bende pek büyü olduğunu sanmıyorum çünkü genelde ya evin içine bir şey saklıyorlar ya yemekle yapıyorlar ya da bu dışarıdan kapı çevresine filan domuz yağı sürüyorlarmış 😕😕
aleyna70 llanjalee ben evde tek kalıyorum 2 küçük bebegimle çevremde de pek kimse yok eşim gece calisiyo en ufak şeylerde korkuyorum
aleyna70 Bende ilk başta büyü felan diye düşünmedim ama tandigimigimiz imam var ona sorduk olabilir dedi çünkü çok pislik var bide tamam bunları biri birkati ama neden içine birde para koynusnlar o benim kafamı bulandırdı sahsen
llanjalee Artemisss evet ya duydum onu bende ,Allah şaşırtmasın kimseyi bu büyü işlerine girecek kadar gerçekten
kleopatranizzz aleyna70 Büyü değilde kasti yapılan birsey gibi geldi bana yapacak olsalar bu şekilde yapmazlar zaten,gönlünü ferah tut
aleyna70 Artemisss yok hiç öyle bisey yapmak gelmedi aklımıza bizi napsinlar kendi halinde insanlarız diye ama tabi bugün eşim takitacak ama iş işten geçti tabi
Artemisss aleyna70 her gün kıymetli belki devam ederse öğrenmiş olursunuz geç olmadan taktırın bari sonuçta müstakilmiş ev normal bir site bina vs değil
llanjalee aleyna70 haklısınız korkmakta zaman kötü dikkat edin kendinize 💐 gerçekten iyi şeylerin altında bile kötü bişey arar olduk öyle bir dönemde yaşıyoruz maalesef, ama bende buna takılmayın evrene güzel mesajlar yollayın 🥰
aleyna70 llanjalee parayı aldım sadaka kutumuz var ona attım ama imam almasayi onları olduğu yerde yaksaydi demiş bende korktum geri attım yaktım inşallah allaha sığınmaktan başka elimizden birsey gelmez çok saolun❤️
llanjalee aleyna70 imam dediyse bişey diyemem ama ben olsam sadaka ederdim kim bıraktıysa ne niyetle bıraktıysa kötüyse de niyeti sen iyiye döndürmüş olurdun ,sağlık olsun gerçekten kendinize dikkat edin bu gibi düşüncelerle içinizi daraltmayın
Gittibimilyarlikmobilya aleyna70 Büyü olduğunu zannetmiyorum. Aranızın bozuk olduğu bir tanık komşu vs var mı?
aleyna70 Gittibimilyarlikmobilya yok öyle çevremde komşum da yok hepsinin yaşı büyük kişiler 50 60 yaşında insanlar ben hiç birini tanımam pek evden çıkmam ben gerek olmadıkça vaktim olmaz o yüzden korktum kim napsin bizi diye ama eşimi sevmeyen kişiler var onlardan supelendim ama erkek onlar böyle şeylerle uğraşırlar mi bilemem