• ANKET
  • Mutlu ve bol günesli pazarlar ☀️🌻🙋🏻‍♀️

karamelek21 oruc evet ya anlıyorum simdi🥲oof benimde sunumum var calısasım yok🥹

zeytep yaaa mis gibiiiiiiiii işim olmasa şimdi bende gidip tepelere cıkıcam😂😍

Rouge bizde oruçlu değiliz eşimle, ama kayınvalidemle ve eşimin teyzesigil oruçlu. Hep birlikte toplanıyoruz her akşam😅ya kaç haftadır yazı yazmam lazım, bende yazamıyorum, üstümde yorgunluk var, modum yok🙄bir an önce kendimi toparlamam lazım😅müzeye vermem gerekiyor yazıları.

lidyaaa__ bak kendini cozmen sana ne iyi geldigini bilmen cok güzel önemli bir detay bu ne kadar kendini geliştirdigini gosterir tebrik ediyorum bayıldım bu yorumuna acıkcası😍

Rouge Ben kumda oynamak istiyorum yaaa sonra da denizin akışına bırakmak istiyorum kendimi bayılıyorum o hisse😍😍

Rouge sağol canım benimde en sevdiğim yemeklerin arasındadir haftada bir yaparım 😂

Rouge güneş kovalıyoruz resmen yaa😂
          Geçen sene bizimkiler bebekken güneş görsünler diye neler neler yapmıyorduk😂

Rouge
            İyi akşamlar canım 🌷🌷
            Geç oldu ama yinede yazmak istedim.Bugunu temizlik ve yemekle tamamladım ,baya yoğun bir gün oldu ama hava çok güzeldi ve harika bir gündü 🪻🪻🪻🎀

Rouge Bu farkındalık sizlerin kendine zaman ayir değer ver gibi fikirleriniz sayesinde ortaya çıktı. ☺️🌼
              Kendime zaman ayırıp kendimin farkına vardım. Mesela önceden sürekli yaşadığım kötü şeyleri düşünüp ağlardım artık sinirli anımda ya da canımı sıkan bişey olduğun da kitap okumak yürüyüş yapmak çiçeklerimle uğraşmanın aşırı iyi geldiğini farkettim. Hatırlarmısın bilmiyorum canım ama seninle uzunca konuşmuştuk eşim ve benim davranışılarımizla ilgili, yorumlarını dikkate aldım kendimi toparladım teşekkür ederim 🤗💖🫂

Rouge hahaha deme öyle kız tamam çocuk hayatını yüzde yüz etkiliyor ama sabaha kadar deliksiz uyuyan bebekler de var seninki öyle olur inşallah😀

bukii27 aayy eve gelirsin uzanırsın ve hala deniz dalgaları vuruyor gibi hissedersin ya😍