• ANKET
  • Mutlu ve bol günesli pazarlar ☀️🌻🙋🏻‍♀️

Rouge normalde bende öyleyim canım ama oruçta enerjim yerle bir🥴,bi kalkıyorum iki dolanıyorum sonra geri yatıp kalıyorum öyle😵‍💫

Rouge güneşli ama çok soğuk hava vardı temizlik bakım yapıldı şimdi iftarı bekliyom. ben tam yaz insanoyım ama en çok ilk baharı severim her yer yemyeşil çiçek açan ağaçlar kuş cıvıltıları sofrda toplanmış mis gibi cacıklar ohh mis

Rouge Benim çiçeklerim hiç solmadi daha, ay Allah korusun öyle olursa bende çok üzülürüm🥲
      Ne kadar naif görünsem de aşırı sinirli bı insan olduğum için toprakla uğraşmak aşırı iyi geliyo 🥰

Rouge yess yaz yaz yaz 🐙🐙🐙 şimdilik iyiyiz bebişim içinde bulunduğum her anı sevmeye çalışıyorum çünkü hiç bir zaman bi daha böyle hissetmicem 👻👻

bukii27 hava güzel olsun yeter 😂şöyle hava ısınsa iyice voleybol oynasak aayy farketmez kumların içinde plaj gibi yerde olur normal site seysinde de olur şöyle forumca toplansak oynasak😂😂🏐⛱️

Gittibimilyarlikmobilya bende tam tersi ya mıy mıy mıy modumu düsürüyor uyumak istiyorsun falan uyusuk oluyorsun hic benlik degil

meleksen1 cocuga göre degişir buna inanırım kardeşlerimden biliyorum ama şöyle bisey de var ne kadar sakin olursa olsun istedigin gibi aralıksız uyumuyorsun burda zaten benim için cocuk bitti🥹😂

zeytep ohh ne güzel ya ramazanı bu nedenle cok seviyorum herkes birlikte yemek yiyor 🥰😍biz yemegimizi yedik oruclu olmayarak size afiyet olsun sen barbekü yap bende sunuma çalısıyım😫bugün hic calısma modum yok spor yapasım basketbol voleybol falan oynayasım var zor görülür bende calısmama istegi o da bugünü buldu🥲

Pinkoooo oh oh afiyet olsun ben lahmacun sevmiyorum 🥲kıyma yemeye basladıgım ilk vakit cok sevmiştim ve o ilk hafta falan sevmiştim ama o kadardı yemiyorum sevmiyorum 🥲

karamelek21 oruc evet ya anlıyorum simdi🥲oof benimde sunumum var calısasım yok🥹

zeytep yaaa mis gibiiiiiiiii işim olmasa şimdi bende gidip tepelere cıkıcam😂😍

Rouge bizde oruçlu değiliz eşimle, ama kayınvalidemle ve eşimin teyzesigil oruçlu. Hep birlikte toplanıyoruz her akşam😅ya kaç haftadır yazı yazmam lazım, bende yazamıyorum, üstümde yorgunluk var, modum yok🙄bir an önce kendimi toparlamam lazım😅müzeye vermem gerekiyor yazıları.

lidyaaa__ bak kendini cozmen sana ne iyi geldigini bilmen cok güzel önemli bir detay bu ne kadar kendini geliştirdigini gosterir tebrik ediyorum bayıldım bu yorumuna acıkcası😍