Mutlu ve bol günesli pazarlar ☀️🌻🙋🏻♀️
Alisveristeydik bizde yeni geldik eve yemek hazırlıyorum . Hava mükemmell oteesi 🌺🌺🌺 tam bı bahar havası var dışarda 💥💥 ayrıca senin manzarada mükkkkkkkk 👍👍
Gittibimilyarlikmobilya bizde iki mevsim vardır cicim😂
Havalar ısınır yaz gelir soğur kış gelir ama bu kış gitmek bilmiyor yaz çok kısa sürüyor
Rouge dışarda hava miss ama benim sabah bulantıları başladı sanırım bugün biraz zor geçecek gibi duruyor evin içine giremiyorum balkonda takılıcam gün boyu 🤭 tabi ki biz yaz insanıyız sisterr 🤝⭐🤸🏻♀️
Rouge temizlik ve yemek yaptm akşama misafirim var şimdi kıImı unutuyorm bakımla güneşle hiç işim yok bugün 😂😂🥲
Eskobar
İlk baharsız mevsim kabul etmiyorum 😒 sizin oralar neresi 🙂
karamelek90 benimde tam tersi çalışmadığım zaman daha cok yoruluyorum onu yapıyım bunu yapıyım suraya gidiyim diye diye 😂tatili sonuna kadar degerlendiririm yoksa pazartesi calısmaya motivasyonum olmuyor ki enerjim yerlerde olur
- Düzenlendi
Gittibimilyarlikmobilya cünkü burda baska şık yok hatta eskiden sadece kıs şıkkı vardır şimdi yaz eklendi😂 ve bana göre bahar insanı falan yok ya yaz ya kıs olmalısın ortası kacamak kararsız bir cevap olur 😂
Kekillikamisci alısverisin her türlüsünü severiz biliyorsun 😂🥰
Deleted_15 sen yaz insanısın bilirim 🥰👯♀️ senin hamilelik cok minnoş geçiyor bence ya bize verdigin izlenim enerji o 😍
Rouge aynen 🤣🤣🤣🤣🤣🌺🌺
TombulHatun bugün misafir sana geliyor demek😂ilk defa duyduk senden tombulum😂