• ANKET
  • Mutlu ve bol günesli pazarlar ☀️🌻🙋🏻‍♀️

Eskobar hhahahaah senin yorumunu gormeden aynısını söylemem😂😂

Deleted_15 sen yaz insanısın bilirim 🥰👯‍♀️ senin hamilelik cok minnoş geçiyor bence ya bize verdigin izlenim enerji o 😍

Smartlady yagmur hic sevmiyorum ben🥲ondan sonraki planlarını begendim😂bu arada karar verdim orgazm postu acmicam ama ilk orgazm postu açıldığında yorum olarak yazıcam söz🥲

meleksen1 ya evet öyle bir yerdi🥰cocuk varken arkadaslarla kahveye cıkabilmek cok duyduğumuz bisey degil cok mutlu oldum bir ümit oldun bize 😂😂😍

bukii27 ben begendim bukim ya gerek yok uzaklara gitmeye hava güzel olsun kapının onunde de otururum😂

Rouge hahahha çıktım da nasıl çıktım hatta nasıl geri eve döndüm bir ben bir Allah bilir 😂😂 yine de ümidini yitirme beybi sen😀

Rouge bizim burada da hava çok güzel, birazdan dışarı çıkacağız biz. Arabanın başında işimiz var😅onun dışında zaten sabaha karşı uyuduğumuz için, kahvaltı seansımız biraz önce bitti diyebilirim😅buz devri izleyerek keyif yapıyoruz şuan.

Ben yaz insanı değilim, yazı seviyorum ama sıcaklık beni çok bunaltıyor, rahatsızım ya çok etkiliyor. Kışı seviyorum, hele sisli yağmurlu havayı.. Eşimde o havayı hiç sevmez😅🤣
              Birde eşim yatağa bakacak ya, gıcır gıcır ses yapıyor, sinir oldum valla.Eşimin tarafı değil ama benim tarafım, ne zaman sağa sola dönsem ses oluyor, uykumda hafif, deli oldum😅🤣

meleksen1 hahaha o da biseydir ya mükemmel olmasını beklemiyoruz cocuksuz bile cogu zaman yasıyoruz bunu pozitif olmaya devam et hep böyle kal ya🥰

zeytep hahahhhaa attıgın foto😂😂😂bizde sabah güzel bir kahvaltı yaptık en sevdigim sey pazar kahvaltısı ya şöyle hersey masada saatlerce sohbet esliginde kahvaltı 😍birazdan kalkıp yemek yapıcam siz ne yapıcaksınız ya fikir olsun aklımda mantar sote var biberlerim de taze acı acı böyle canım onları kullanmak istiyor yanına tavuk soslar fırına atarım diyorum 🤤bu arada kışı seven insanlara hayranım keske bende sevsem😂😂ayy yatak dedin aklıma geldi ya dün gece cok güzel seyler yasadık ama bir olay benim sinirimi bozdu neyse unutmak istiyorum bahsetmek istemiyorum 😂🥹

Rouge Hahhaha şıkır şıkır halimle site içinde dolanıyorum 😂😂
                    Neresi güzel Rougeeee🥹

Rouge
                      Bahar bana dinginliği hatırlatıyor ya hafif rüzgari oh mis. Çok seste sevmem yaşlılık yükleniyor galiba, o dışarı çıkar çıkmaz olsun baş ağrısı göz yaşarması çok bunaltıyor beni zaten kurak bir yerde yaşıyorum 😃

Rouge Bencede kanka ramazan geçsin sonraa🤗😙 Ben acarım hata 😉

Rouge Evet aşkım orası öyle tabiki çocuklu hayata adapte olmak biraz zor yani benim çocuğum çok hareketli durmuyor hiç ondan belki de zor geliyo bana bilmiyorum ama pozitif düşünmeye devam diyorum 😍😍

Rouge biz ramazan boyunca kayınvalidemde yiyeceğiz😅aile apartmanı olduğu için, kalabalık yiyoruz, hep beraber. Bu akşamda sanırım barbekü yapacağız.Ama bizim balkonda olur bu sefer, üçüncü kat olunca, en müsait bizim ev😅Ayy güzel şeyleri hatırla boşver kötü şeyleri hatırlama, sil. O anı güzel yanıyla hatırla. 😅Valla bende dün kocamı rahat bırakmadım😅🤣şuan sid kadar şirinim ama kocam bebek gibi davranmazsa bana o zaman diego’ya dönüşüyorum😅🤣