Mutlu ve bol günesli pazarlar ☀️🌻🙋🏻♀️
Deleted_15 sen yaz insanısın bilirim 🥰👯♀️ senin hamilelik cok minnoş geçiyor bence ya bize verdigin izlenim enerji o 😍
Rouge aynen 🤣🤣🤣🤣🤣🌺🌺
TombulHatun bugün misafir sana geliyor demek😂ilk defa duyduk senden tombulum😂
Rouge
Valla ben ilk bahar mevsimini severim böyle bir cevap alınca tuhaf oldum.
- Düzenlendi
Rouge bizim burada da hava çok güzel, birazdan dışarı çıkacağız biz. Arabanın başında işimiz var😅onun dışında zaten sabaha karşı uyuduğumuz için, kahvaltı seansımız biraz önce bitti diyebilirim😅buz devri izleyerek keyif yapıyoruz şuan.
Ben yaz insanı değilim, yazı seviyorum ama sıcaklık beni çok bunaltıyor, rahatsızım ya çok etkiliyor. Kışı seviyorum, hele sisli yağmurlu havayı.. Eşimde o havayı hiç sevmez😅🤣
Birde eşim yatağa bakacak ya, gıcır gıcır ses yapıyor, sinir oldum valla.Eşimin tarafı değil ama benim tarafım, ne zaman sağa sola dönsem ses oluyor, uykumda hafif, deli oldum😅🤣
Gittibimilyarlikmobilya dkdkdkd ben cok düz bir insanım ya ondan😂
zeytep hahahhhaa attıgın foto😂😂😂bizde sabah güzel bir kahvaltı yaptık en sevdigim sey pazar kahvaltısı ya şöyle hersey masada saatlerce sohbet esliginde kahvaltı 😍birazdan kalkıp yemek yapıcam siz ne yapıcaksınız ya fikir olsun aklımda mantar sote var biberlerim de taze acı acı böyle canım onları kullanmak istiyor yanına tavuk soslar fırına atarım diyorum 🤤bu arada kışı seven insanlara hayranım keske bende sevsem😂😂ayy yatak dedin aklıma geldi ya dün gece cok güzel seyler yasadık ama bir olay benim sinirimi bozdu neyse unutmak istiyorum bahsetmek istemiyorum 😂🥹
Rouge
Bahar bana dinginliği hatırlatıyor ya hafif rüzgari oh mis. Çok seste sevmem yaşlılık yükleniyor galiba, o dışarı çıkar çıkmaz olsun baş ağrısı göz yaşarması çok bunaltıyor beni zaten kurak bir yerde yaşıyorum 😃
- Düzenlendi
Rouge biz ramazan boyunca kayınvalidemde yiyeceğiz😅aile apartmanı olduğu için, kalabalık yiyoruz, hep beraber. Bu akşamda sanırım barbekü yapacağız.Ama bizim balkonda olur bu sefer, üçüncü kat olunca, en müsait bizim ev😅Ayy güzel şeyleri hatırla boşver kötü şeyleri hatırlama, sil. O anı güzel yanıyla hatırla. 😅Valla bende dün kocamı rahat bırakmadım😅🤣şuan sid kadar şirinim ama kocam bebek gibi davranmazsa bana o zaman diego’ya dönüşüyorum😅🤣