bukii27 Queen_ evet ever kesinlikle ya bende üni zamanımı özlüyorum eşim gelirdi ev tutardık gezerdik vs ah ahhh👀👀
Queen_ bukii27 offf evet unide aynı evde falan kalmıştık çok iyiydi ben onun okuduğu yere gider kalırdım o gelirdi falan ya anılarım depreşti 🥲🥲🥲
hilaysasln Bunları okuyunca sanırım libidomun düşük olduğunun farkına vardım 😁 nasıl bu kadar yükseliyorsunuz anlamıyorum ben hep halsizşm 😂😂😂
ESMERBOMBA_ bukii27 vallahi bişe olmadı gşttim herifi dürttüm bıyıklarımı kıvırdım ve dedimki bu sikiciliğim şakamıı sonra traş oldu banyo yaptı sandım bana hazırlanıyor meğer yola gidecekmiş yemeğide yeyince aha ben gidiyom dedi
papatyahanm bukii27 hahahaha😝😝😝😝 eşim benden daha da düşkün gerisini sen düşün her bulduğumuz fırsatta 🙊ay o sinemalara verdiğimiz paralarrr
hilaysasln bukii27 işte nasıl nasılll diyorum ya ben hep halsizim yorgun hissediyorum o olaylar gözümde büyüyor bazen 😂
papatyahanm bukii27 🤣🤣🤣🤣🤣🤣 çok doğru canım kocam iftardan sonra bir işi vardı geri gitti gelsinb 🔥 licem onu
bukii27 hilaysasln kızzz senin içinde büyüyecek tek birşey var oda belli hazırlan gir adamın koynuna ben hazırlanırken bile enerji tavan oluyor 😍🔥🔥
ESMERBOMBA_ bukii27 he kız bana haber vermediğine bozuldum ay iftar yemeğini yedi zengin kalkışı yaptı bide nasılsa yarın gelecek eve bayrama kadar sürünsün y.rraam
papatyahanm Kekillikamisci hala heycanlıyız kız geçenlerde deri kemerli falan bi takım aldım sizin yüzünüzden bugün onu giyecek gibiyim🤣🤣🤣