Kızlar çıldırmak üzereyim eşimin en sevdiği siyah Polari çamaşır suyu olmuş bizde kışın kayınvalidem geliyor birlikte kaliyoruz sürekli banyoya çamaşır suyunu döker oda giymiş sepettekii eşimin polarina sıçramış çamaşırları o asar ben katlarim ama katlarken kesinlikle Polari katlamadin zaten öyle görsem eşime söylerim habersiz dolaba koymam sabah gördü fittirdi adam kaynanam ben köyden geldiğimde öyleydi dedi suçu benim üstüme attı şaka gibi dimi 😫😫
Şaka gibi resmen iftiraya uğradım
Bu insanlae kıyafete neden bu kadar takar anlamam. Git yenisini al kardeşim alt tarafı siyah bir polar. Ayrıca belki gerçekten farkına varmadiniz? Hemen iftira demeyelim değil mi? Gözden de kaçabilir yani belki de gerçekten kayinvalideniz geldiğin de oyle gördü.
Allah iftiranın büyüğünden saklasin . Bana göre bi iftira değil bu olay . Cok da önemli bisey değil alt tarafi bi Polar kalp kırmaya değmez. Hatta lafını bile etmem ben
Olanılır belki farketmeden. Sen veya kayınvalıden yapmiş olabılır yani ya bıde kıyafet bn eşimin kactane. Şeyııni attım oyle. Bosverın takmayın