Cicikiz eeeyaniii hahahahah 😂😂😂 yukarı mı kaçtın hemen kahkaha attım kız baş başa yemek yiyin evinizde çocuk olana kadar kız arada inersiniz hep hep yapınca insan cidden sıkılıyor biri yapsa da çağırsa diye bakıyor
eeeyaniii Ya arkadaşlar hepinize teşekkür ederim ama kusmaktan hiçbir şey yapamadım 😭 fırında tavuk patates ve salata yapcaktım kv de sarma dolma gönderdi azcık yedim onları da kustum 🤢😭 çok kötüyüm ne zaman bitecek bugünler @bukii27 @Elisam2022 @Cicikiz @yeso @zeytep @Susunbebekuyuyo @Pinkoooo @karamelek90
Elisam2022 eeeyaniii Aa geçmiş olsun canim. Kac haftaliksin? İlk 3 ay süren de oluyor 9 ay midesi bulanan da oluyor bünyeye bağlı sanırım ya
zeytep eeeyaniii çok geçmiş olsun canım valla bu süreç ne zaman geçer inan hiç bilmiyorum ben😅bu konuyu daha tecrübeli arkadaşlara devrediyorum😅 her gün böyle mi? Eğer sürekli böyleyse bir sonraki kontrolünde doktoruna bahset istersen belki sana iyi gelen bir önerisi olur.
Cicikiz eeeyaniii canım 3 ay garanti ben son aylar bile kustum hep çok kötü o mide bulantısı hiç bişeye benzemiyor 🤮
eeeyaniii Cicikiz off çok kötü oluyorum ya baş ağrısıyla geliyor bir de elim ayağım tutmuyor yediklerimi de kusuyorum bebek hiçbir şey alamıyor benden 😭😭
meleksen1 eeeyaniii Üzülme ilk üç ay senin yediklerinden beslenmiyor zaten, ben 6 ay boyunca kustum mutfağa bile giremiyordum kimisinin 3 ay sürüyor kimisinin daha uzun sürüyor bulantısı. insallah senin de hemen geçer biter canım 😇
Cicikiz eeeyaniii biyere okumuştum gebelik için kusma migde bulantısı çok iyiymiş bebeğin kilolu dogdugu yazıyordu 😂
bukii27 eeeyaniii Yavrum sağlıkla kucağına al ama biraz daha çekersin böyle sonra rahat edersin hem merak etme bebek besleniyor senin vitaminlerinden kusmanla alakası yok