sadbarbie Pinkoooo yok vermiyor anlatsam şok olursun ama sorsam ben hatalıyım valla benim bardak doldu taştı
Pinkoooo sadbarbie Allah sabır versin sana ne diyim ki bilemedim uzaklaş biraz babanın evine git özlesin seni
sadbarbie Pinkoooo birşey dimmi zaten uzağız bir aydır yok gelcek bir kaç güne ve aramız iyi değil geldiğimde görüşücez falan dedi baya ne olcak bilmiyorum
Artemisss llanjalee dün gece hastaneye gittim serum iğne filan bugünde 4 e kadar uyudum 2 3 haftadır atlatamadığım bir boğaz ağrım var geçiyor sonra tekrar başlıyor 🫠🫠 Vaktinde gitmeyince bir iğne hakettim zjjxjdks doktor fırçası da yedik 😂😂🫢
dnz23 Etipetito inşallah balım inşallah 🫶🏻🫶🏻🫶🏻 Ben 60-62 arasıydım düğün arefesi koşturmadan stresten daha da zayıfladım ama şimdi zayıflayamıyorum koşuyorum evin içinde ama yok olmuyor 😂😂
sadbarbie Pinkoooo aslında buraya post açasım var biraz da kocam geldiğinde uygulamaya girip okursa o zman büyük kavga çıkar ben de diyorum o geldiğinde uygulamayı sileyim sonra girebilirsen hesabıma girerim yoksa tekrar açarım