BlackMambaa_ yeso Ay vallaha ölü toprağı var burada heyy kendinize gelin morelim düzelsin dedim iyice battık😂
Pinkoooo BlackMambaa_ hayır hiç yapmadım 😂 Bunu sormak istemezdim ama aklıma şuan bu geldi 😂 alttaki arkadaş hiç anal tıkaç kullndimi😂 geçen biri post acmisti orda öğrendim ne olduğunu cahil kalmışım 🤣🤣🤣
Pinkoooo BlackMambaa_ valla bende geçen öğrendim cahil kaldigimida o gün öğrendim 🤣🤣 yaz geogle amcana sana söyler ne olduğunu 🤣🤣
yavrukus eeeyaniii evet yaptım 🙈 Alttaki eğer temiz değilsen eşin sex yapmak istediğinde tepkin ne olur (ağda vs)
Hadibeee yavrukus tepkim çekinirim ama oral moral hallederdim cokta sey yapmazdim yani hahajaj🙈 Alttaki arkadaş eşinin dedikodusunu çok yaptinmi(soru da soru olsa.olsa bari)🙃
brc12 Hadibeee yaptimmm 🤣🤣🤣🤣 bana denk gelen sorunun masumluguuuu Alttaki arkadaş hiç oral yaptinmi .
zeytep brc12 yaptım, yaparım da😅😂 Alltaki kişi, hiç cinsel ilişki esnasında kendinizi videoya çekip, sonra izlediniz mi? (sorum pek de masum değil ama hahah idare et) 😂 (asla benlik olmayan bir şey soruyorum) 😂😅
Elisam2022 zeytep Ben cevap vereyim bari kimse yazmamış whdj evet daha önce birkaç kere cekmistik hemen sildik tabi ki durmadı telefonumda oyle bir görüntü. 🙈 Alttaki arkadaş kimsenin bilmediği ama içinde yatan farklı bir fantezin var mi?
BlackMambaa_ Pinkoooo Çoktan 😂 hahahah kocama dedim o ne dedi bilmiyorum diyince hemen araştırdım 😂 Işık yanıyor diyor takınca sksmdm
sadbarbie BlackMambaa_ post dışı soru sorcam neyin bar Hayatım düzene girmedi mi daha bende kötüyüm bu aralar özellikle kafam öyle dolu ki ne olcak ne bitçek nasıl olur bir fikrim yok 😞
BlackMambaa_ sadbarbie Aşkım şuanlık iyiz fakat aramız yine bozuluyor benimde kafam pek yerinde değil aramıza mesafe giriyor belki biraz da olsa düzeliriz bilmiyorum nasıl olucak halimiz be güzelim