Bsrkaya her harfinde o kadar haklısın ki ben artık çocuklarımı bu dünyaya getirerek en büyük kötülüğü yaptığımı düşünüyorum ya düşüncesinde bile çıldırıyorum Allahım yaşadığımı ucundan kıyısından geçtiğimi düşünemiyorum. 4 yaşında kızım kreşe gidiyor geçen gün arkadaşlarıyla oyun oynamışlar eve geldi anne biz okulda oyun oynadık 2 erkek arkadaşıyla beraber oynamışlar bana önünü koklattı dedi eşimle beraber şok geçirdik neresi bana tam olarak gösterir misin dedim? Yani hem sakinim hem sakin değilim içimde fırtınalar kopuyor ödüm kopuyor ayağını gösterdi ayağını koklatmışlar hemen öğretmenini aradım ve kızımla sakince konuştum böyle bir şeyin güzel bir şey olmadığını doğru bir davranış olmadığını sen yapmak istedin mi dedim hayır dedi istemediğin hiç bir şeyi yapmak zorunda değilsin diye anlattım tekrar tekrar ama o an aklımdan geçenler elim ayağım boşaldı resmen. Allahım bütün kötülüklerden pisliklerden korusun evlatlarımızı. Her zaman iyi olanla güzel olanla merhametli olanla karşılaştırsın inşallah