Deleted5 Saygı duymadığımi kim söyledi şaşkınlığımi dile getirdim. Postumdan rahatsız olan varsa okumayabilir veya yorum yapmak zorunda değil kimse.

SiLindi Belli bir yaşa gelmişler için evet çoğunda olabilir ama 12 yaşından itibaren ergenliğe giriliyor o yaşta kardeşlerimizde var. Elbette cinsellik kadınlığa dahil konuşulmalı ama bir post gördüm hadi bu gece ben veriyorum sende ver oda versin çok çok garibime gitti.

Pembedusler Seç konuşulduğunu bilmeden indirdiğim için tuhafıma gitmiş ve bu konuyu açmış olabilir miyim? Bilmiyorsanız soyleyeyim Sex konuşmak için değil adet takibi için yapılmış bir uygulama burası. Sex konuşulmasından rahatsız olduğumu söylemedim hatta girip bilgim olanlara yorum yapıyorum ancak bazı konular gerçekten şaşkınlığımi gizlememe engel oldu. 12 yaş ve üzeri kardeşlerimizin yerine kendimi koydum ve böyle bir post açtım eğer sizde rahatsız olduysaniz ne yorum yapın nede konuma girin. Bu kadar basit.

Bebis Burdakileri yargılamak sanama düştü şimdi sıraylamı geliyosunuz☺️

Bebis nereye düştüm ben böyle diyorsunuz ve bir kaç post okudum diyorsunuz. Nereye düştüm derken neyi ima edip yakıştırma yapıyorsunuz. Çok hoşlanmadıysanız ve eleştiriyorsanız size tersse sadece adet takipi yapın forma girip de üyelik oluşturup da bla bla yapmayın

Bebis bende forumda senin gibi insanı görmek istemiyorum… terket lütfen 😂

Bebis ne düşündüğümüz senin için farketmiyorsa neden post açıp fikirlerimizi soruyorsun 😂

Bebis sen Perio indir oradan yap takibini. Hadeeeee 😆

Kukuliii 🤣🤣🤣

Bebis bende ordan geldim ilk baslarda bende senin gibi şok odlm ama şimdi alıştım 😂😂

ZRaporu Hadi ordan kendini admin sanıyorsun heralde se o tur postlarla tahrik olmaya devam et benim postum sana göre değil. Senin gibi saygısız insanların fikrine ihtiyacım yok edebiyle yorum yazanlara açığım hadi yürü anca gidersin terbiyesiz.

Panda Aynen yargiclik sırası bende 😊

Alya34 Bazı postlarla alışmak zor bende her zaman fikrimi dile getireceğim dar görüşlü insanların inadına 😊

Bebis happykids bebeklerin sağlığı gelişimi ve bebeklerimizle ilgili bilmediğimiz soruların cevabını bulduğumuz bir yer her ne kadar o amaçla kullanan çok çok az üye olsada burasıda cinsellik ve daha çok özel gün takibi için kullanılan bir uygulama. Uygulamaların amacı ve içeriğini size anlattığıma göre size hangi uygulama uyuyorsa ona dönüş yapabilirsiniz..

Bebis size postunuzdan rahatsız oldum mu dedim ki🤔 ilk bana da tuhaf gelmişti zamanla alışırsınZ demek istedim

Bebis O zaman yerler seni burda sen rahat edemezsin burda🙂

Bebis
                  Hem “Nasıl bir yere düştüm” diye post açıyorsun hem de “rahatsız olduğumu kim söyledi” diyorsun. Anlamadım ki ben seni kardeşş dengesizsin vesselam.🙄 Burası böyle. Kim ne istiyorsa konuşur. Sex de konuşulur aldatma da çocuk da. Sa-na-ne… Nereye düştüm dedirtiyorsa sana bu uygulama bize de güle güle demek düşüyor. Yani rahatsız olmayan insan bu postu şöyle açardı. “arkadaşlar açık açık yazıyorsunuz her şeyi çok şaşkınım, bekar olan yok mu ki” yeterliydi. Sen gel merak et indir. oku oku oku postları sonra da nereye düştüm ben de. Sana ne bekar olan kendisi yazsın veya çıkıp gitsin. Milletin bekçisi sen misin. Hey Allahım ya

Bebis bu uygulamada okuduklarımdan sonra cinsel hayatım bi anda değişti eşimle artık cinsellik konuşabiliyorum sevişirken konuşabiliyoruz hatta her gün oluyor artık eski rutin sveişme gitti heyecan geldi