Bebis ahhh canım boş bir insansın belli… işin gücün yok… forum forum geziyorsun… beğenmediysen sil programı bu kadar BASİT!

Saygı duyun bence çünkü bana göre aşırı iyi bı uygulama fikir alışverişinde bulunuyoruz bilinen bilinmeyen ne varsa konuşuyor bikgileniyoruz ayrıca iyi ki buldum bu uygulamayı ot gibi geceler değil valla rengarenk gecelerimiz oluyor artık eşimle eminim zmaanla sizde sversnz burayı

Bebis Valla bekar kardeşlerimiz bizi suya götürür susuz getirir bu konuda. Bizden daha tecrübeliler emin olabilirsin 😂

Bebis bunları astık artık bacım kaos geçen hafta yaşandı bitti

ZRaporu İnsanlığıma kadar laf ettiğine göre belli senin bayağı bir başına vurmuş banane konuş istediğin kadar. Geziyorum tabi sanami soracağım? Postumda böyle saygısız insanları görmek istemiyorum terket lütfen.

Pembedusler Tek tek okuduğumu kim söyledi gördüğüm birkaç post üzerine bu yorumu yaptım ayrıca forum için indirdiğim bir uygulama değil açacağım postu ve gireceğim forumu size soracak değilim.

Bilinmeyenlidenklem Sanami soracağım düşüncelerimi paylaşırken postum seni gerdiyse güle güle yorum yapmak zorunda değilsin.

Panda Konseyi linç etmedim Forum hakkında genel izlenimlerimi paylaştım burası özgür bir platform siz linç olarak algiladiysaniz linç olsun ne düşündüğünüz çokta farketmiyor benim için.

Deleted5 Saygı duymadığımi kim söyledi şaşkınlığımi dile getirdim. Postumdan rahatsız olan varsa okumayabilir veya yorum yapmak zorunda değil kimse.

SiLindi Belli bir yaşa gelmişler için evet çoğunda olabilir ama 12 yaşından itibaren ergenliğe giriliyor o yaşta kardeşlerimizde var. Elbette cinsellik kadınlığa dahil konuşulmalı ama bir post gördüm hadi bu gece ben veriyorum sende ver oda versin çok çok garibime gitti.

Pembedusler Seç konuşulduğunu bilmeden indirdiğim için tuhafıma gitmiş ve bu konuyu açmış olabilir miyim? Bilmiyorsanız soyleyeyim Sex konuşmak için değil adet takibi için yapılmış bir uygulama burası. Sex konuşulmasından rahatsız olduğumu söylemedim hatta girip bilgim olanlara yorum yapıyorum ancak bazı konular gerçekten şaşkınlığımi gizlememe engel oldu. 12 yaş ve üzeri kardeşlerimizin yerine kendimi koydum ve böyle bir post açtım eğer sizde rahatsız olduysaniz ne yorum yapın nede konuma girin. Bu kadar basit.

Bebis Burdakileri yargılamak sanama düştü şimdi sıraylamı geliyosunuz☺️

Bebis nereye düştüm ben böyle diyorsunuz ve bir kaç post okudum diyorsunuz. Nereye düştüm derken neyi ima edip yakıştırma yapıyorsunuz. Çok hoşlanmadıysanız ve eleştiriyorsanız size tersse sadece adet takipi yapın forma girip de üyelik oluşturup da bla bla yapmayın

Bebis bende forumda senin gibi insanı görmek istemiyorum… terket lütfen 😂

Bebis ne düşündüğümüz senin için farketmiyorsa neden post açıp fikirlerimizi soruyorsun 😂

Bebis sen Perio indir oradan yap takibini. Hadeeeee 😆

Kukuliii 🤣🤣🤣

Bebis bende ordan geldim ilk baslarda bende senin gibi şok odlm ama şimdi alıştım 😂😂

ZRaporu Hadi ordan kendini admin sanıyorsun heralde se o tur postlarla tahrik olmaya devam et benim postum sana göre değil. Senin gibi saygısız insanların fikrine ihtiyacım yok edebiyle yorum yazanlara açığım hadi yürü anca gidersin terbiyesiz.