Lolaaalaaa Enn azgın dönem gerçekten yapmıyoruz ama iğrenç buluyorum. 5gün sürüyor zaten birbirimizi arzulamak için iyi bi fırsat 😁 ama adet bittimi istek te bitiyor gibi bilmiyorum ya. Karışık işte
Eyluulkrg Naberbenz reglin ilk iki günü olmuyor kanamamın az olduğu zamana denk geliyor genelde bilmem bize iğrenç gelmiyor
Miraliyooo SinirliBaykus canım geciktirici hap kullan sende adet geciktirici haplar oluyor ya ben olsam öyle yapardım yani mantıklı olarak
SinirliBaykus Miraliyooo normalde gecilir zaten şimdi oyle hemen oldu gecikmeden ben de anlamdım ki birden oldu
Eyluulkrg Miniks ama bazen ikinci gün falan da oluyor yani eşim her halimi gördü adetliyken de iğrenmiyor doğal bir şey napalım😂
Miniks Eyluulkrg normal doğumdan sonra o temizleyip giydirdi pedimi değiştirdi tüylerimi aldı kremlerimi sürdü hala da yapar o yüzden bende çekinmiyorum, bizde 3. Gün felan çünkü benim sorunum olduğu için kanamam çok olmuyor
Naberbenz Eyluulkrg eşim değil adetliyken bir kılımı görsün istemem hep temiz olmayı isterim eşiminde öyle ayrıca 5 günde özlesin adam yani bekleyiversin zaten haram
Bosnak5454 SinirliBaykus haklısınız hem günah hem haram hoş bisey değil Ne olursa olsun o Eş hanımın 5.6 gün beklemek zorunda sabır etmek lazım.☺👍
SinirliBaykus Sudecik biliyomusunuz biz de aynı durumdayız görevden geldi adam evde. Ben de gecikirim normalde bu ay tam gününde olduk 🤷♀️
SinirliBaykus Miniks kız yemn ettt bilmiyomuydun gerçekten 😟 hemen bırak bence öğrenmiş oldun kuran da ayet var hanımlarınız hayızlıyken yaklaşmayın diye
Miniks SinirliBaykus yemin ederim bilmiyodum hadi ben 20 yaşındayım bilmiyom da benim 32 yaşında koca ayı eşim neden bilmiyor akşam bunu konuşcam teşekkür ederim 😘😘
Bosnak5454 Miniks kızım sen müslüman değil mizin acın o kur anıda okuyun o kadar ayet var hocalar anlatıyor Müslüman olan her insan bunu bilir siz resmen haramı yaşayıp zina etmişsiniz insan nasıl olurda helal da haramı yaşar.🙄🤔