zeytep BlackMambaa_ kız siz olayı kaçırmış olmayasanız.. Kaynın kız tavlarken kediyi alet ediyor olmasın duruma hahaj😅🤣
BlackMambaa_ zeytep Zannetmiyorum benim küçük kaynım Japon kızları ile ilginiyor büyük kaynım ise asla evlenmem diyor manyakmışım bu pahalılkta evleneyim diyor 😅
BlackMambaa_ zeytep bu arada psikolojik olarak kedi mırıltısı doğal bir ilaç resmen) Kesinlikle 😌Öyle kesinlikle Birde her mırıltısında Allah ile konuşuyormuş öyle deniliyor ne kadar doğrudur bilemem
zeytep BlackMambaa_ yaa ilk defa duydum. Peygamber efendimizin kediye değer verdiğini ve çok temiz hayvan dediğini biliyorum ama o mırıltı olayını ilk defa duydum.
zeytep BlackMambaa_ büyük kaynın bir yandan haklı 😅küçük kaynın için yorum yok😅o japonayaya transfer olacak gibi😅🤣
zeytep BlackMambaa_ ya evet grilerden büyüdükçe tüy rengi ve göz rengi otururmuş, bebeklikten belli olmazmış. Hele bizim british cinsi genel olarak öyleymiş. Çok enteresan canlılar ya.
BlackMambaa_ zeytep Badem badem gözleri oluyor büyüdükçe tüyleri daha çok grileşiyor Bak mesela bizim leo tam koyu maviydi gözleri büyüdükçe açılmaya başladı şimdi mavi ama gökyüzü mavisi gibi birşey gözleri sana gelen kedide büyüdükçe değişir
BlackMambaa_ zeytep Sjsjsjsjsj😅 kedi köpek kuş tavşan beslemek varken neden maymun ? Neden anlamış değilim birde bebek bezi bağlamak nedir Ya o öyle alışırsa öyle gider ay cocuk gibi altını değiştir et ögk 🤢 cocuk tamda hayvan pisliği bilemiyorum özellikle bezlenen hayvan pisliği
zeytep BlackMambaa_ sormaa. Bir ara en yakın arkadaşımda sardı, dedim ki, ‘Sen delirdin mi? Bebeğin var, maymun bu. Maymun. Bebeği döver.’ dedim. 😅🤣
zeytep BlackMambaa_ mama karşılığı istese asla hayır demem yani ama dediğim gibi sanmıyorum çünkü hiç şunu isterim bunu isterim demedi, direkt veririm dedi,sağolsun
BlackMambaa_ zeytep O dişi kedi yan yana asla getirmedim cünkü leo dişi kokusu alırsa beni tekrar çok zorlayacak ve ben buna hazır değilim o yüzden bir araya getirmiyoruz
zeytep BlackMambaa_ maşallah tüyü kadar ömrü olsun, Leo çok tatlı ya 🌹♥️annesi gibi asil bir duruşu var ve yakışıklı kerata.
zeytep BlackMambaa_ anladım canım, dişiye evet bir araya getirmeme de fayda var. Bana bununla ilgili çok ince ve güzel detaylar vererek bilgi edinmemi sağlamıştın♥️🌹
BlackMambaa_ zeytep Ahahaha bilmiyorum artık ama Japon kızlarını seviyor geçen sene okurken Japon biriyle sevgiliydi sonra okulu bırakmak zorunda kaldı trafik kazası geçirdi daha da konuşmadılar
zeytep BlackMambaa_ hakkında hayırlısı olsun. Şimdi nasıl? Daha iyidir inşallah. Kazadan dolayı bir sıkıntı yaşamadı değil mi?
zeytep BlackMambaa_ acile gitcek.. Noldu dicekler.. Polis vs.. Dicekler, çocuğu maymun dövdü😅🤣gelde anlat derdini 😅bir ara, maymun yasak diyorlardı, alıyorlar elinden falan diyorlardı ama bilmiyorum artık kanunda nasıl geçiyor.