zeytep BlackMambaa_ biz para vermeyeceğiz😅komşudan alacağız. Belki isterlerse mama falan alırız ama isteyeceklerini de sanmıyorum. Eşimin çok hatır sayılır komşusu, o yüzden. Ben sadece kumu, maması, eşyaları derken ona harcama yapacağım.
zeytep BlackMambaa_ burasıda güzel valla, bizim burası zaten.. Yağmur yağsa sabahtan, öğlene güneş açar.
BlackMambaa_ zeytep Dünden beri çok iyi zaten söylenmişti 81 ilin bazı bölgeleri güneşli olucak diye bizde o şanşlı illerdeniz 😂
BlackMambaa_ zeytep Yavrular öyle Ya alışana kadar zorluyor insanı biraz ama alıştımı iyi oluyor gri kediler birde çok asil oluyor biliyormusun büyüdükçe cok asil ve hoş duruyorlar 😄 Kaynanamın baktığı kedi de gri ay yok böyle bir güzellik kedi büyüdükçe güzelleşiyor rengi falan bir görsen o grinin asilligi hayran kalırsın kesinlikle gri al
zeytep BlackMambaa_ ya evet grilerden büyüdükçe tüy rengi ve göz rengi otururmuş, bebeklikten belli olmazmış. Hele bizim british cinsi genel olarak öyleymiş. Çok enteresan canlılar ya.
zeytep kizatasozu @BlackMambaa_ bu sefer maymun alsın, 3.000€'ya getiriyorlarmış bak😅🤣dün maymun sahibine ısırır mı Diyroum, sevecektim. yok, ısırmaz dedi. Kendi sahibini ısırdı manyak.🤣Birde bebek bezi falan takıyorlarmış😅🤣maymun ne ya.. Kedinin mırıltısı varken.. (bu arada psikolojik olarak kedi mırıltısı doğal bir ilaç resmen)
BlackMambaa_ zeytep bu arada psikolojik olarak kedi mırıltısı doğal bir ilaç resmen) Kesinlikle 😌Öyle kesinlikle Birde her mırıltısında Allah ile konuşuyormuş öyle deniliyor ne kadar doğrudur bilemem
BlackMambaa_ zeytep Sjsjsjsjsj😅 kedi köpek kuş tavşan beslemek varken neden maymun ? Neden anlamış değilim birde bebek bezi bağlamak nedir Ya o öyle alışırsa öyle gider ay cocuk gibi altını değiştir et ögk 🤢 cocuk tamda hayvan pisliği bilemiyorum özellikle bezlenen hayvan pisliği
zeytep BlackMambaa_ mama karşılığı istese asla hayır demem yani ama dediğim gibi sanmıyorum çünkü hiç şunu isterim bunu isterim demedi, direkt veririm dedi,sağolsun
zeytep BlackMambaa_ kız siz olayı kaçırmış olmayasanız.. Kaynın kız tavlarken kediyi alet ediyor olmasın duruma hahaj😅🤣
BlackMambaa_ zeytep Zannetmiyorum benim küçük kaynım Japon kızları ile ilginiyor büyük kaynım ise asla evlenmem diyor manyakmışım bu pahalılkta evleneyim diyor 😅
zeytep BlackMambaa_ yaa ilk defa duydum. Peygamber efendimizin kediye değer verdiğini ve çok temiz hayvan dediğini biliyorum ama o mırıltı olayını ilk defa duydum.
zeytep BlackMambaa_ büyük kaynın bir yandan haklı 😅küçük kaynın için yorum yok😅o japonayaya transfer olacak gibi😅🤣
BlackMambaa_ zeytep Badem badem gözleri oluyor büyüdükçe tüyleri daha çok grileşiyor Bak mesela bizim leo tam koyu maviydi gözleri büyüdükçe açılmaya başladı şimdi mavi ama gökyüzü mavisi gibi birşey gözleri sana gelen kedide büyüdükçe değişir
zeytep BlackMambaa_ sormaa. Bir ara en yakın arkadaşımda sardı, dedim ki, ‘Sen delirdin mi? Bebeğin var, maymun bu. Maymun. Bebeği döver.’ dedim. 😅🤣
BlackMambaa_ zeytep O dişi kedi yan yana asla getirmedim cünkü leo dişi kokusu alırsa beni tekrar çok zorlayacak ve ben buna hazır değilim o yüzden bir araya getirmiyoruz
zeytep BlackMambaa_ maşallah tüyü kadar ömrü olsun, Leo çok tatlı ya 🌹♥️annesi gibi asil bir duruşu var ve yakışıklı kerata.