BlackMambaa_ sonuçta vahşi hayvan ya. Maymun kedi Veya köpek gbi yıllardır evcilleştirilen bir tür değil ki.
Sohbet 💬 🌸
zeytep
Yani öyle yinede vahşi olur o kedi veya köpek gibi hemen eğitildiği zaman akılı davranan bir hayvan degil ki
(Allah affetsin birde tipi yok kız )😂😂
BlackMambaa_ kedi yaşı sebebiyle mi? 4 yaşındaki tavşanım 39 yaşında. Benden yaşlı kerata.
BlackMambaa_ Amin canım inşallah
BlackMambaa_ hahahaha 😅 🤣 kız birde hırsızlıktan söz açıldı, maymunlar hırsız olur ya. Bizim kedi alacağımız adamın gözlüğünü aldı kafasından tam o konuşma sırasında 😅🤣
zeytep
Al işte sonra mahalleye adın çıksın 🤣
zeytep uhhh 😱snsmsm
BlackMambaa_ valla çıkıyor hahaha
BlackMambaa_ yine de bebeğim, annesinin kara böceği, minik danam diye seviyorum 39 yaşında da olsa, benden büyük de olsa, bebek, bebektir😅🤣
sumru35
Büyüme ayarı fazla kaçmış 🤣
BlackMambaa_
Çok geç yazıyorum 😂😂artık günü yarilamişsiniz😂😂ama Allah kavuştursun canım,♥️♥️♥️
Demokrit
Hahahah evet Biraz geç oldu 😂 olsun ama
Evet günü yarıladık yarın 1 nisan az kaldı
BlackMambaa_
İnşallah canım 😂😂♥️♥️
@BlackMambaa_ bir şey sorcam canım, bizim kuş yeni yeni maymunluklar yapmaya başladı. Kafesten yemi aşağıya atıp, aşağıda biriktirip, sonra kafesin dibinde tık tık yiyor😅senin pamuk hanımefendi de böyle değişik mi? 😅🤣
zeytep
Evet yapıyor bende anlamış değilim kendince oyun çıkarmışlar galiba saldığım zaman yemini alıyor yatağın üzerine koyup orada yiyor bazen 😂
BlackMambaa_ hahah değişikler ya😅bizimki yeni huy edindi😅🤣
zeytep
Benim pamuk kafesi Bile kemiriyor yeni kafes aldım ona boyasını hep kemirmiş tavşan gibi 😂çok değişikler Ya ama çok tatlılar
BlackMambaa_ bizimkinde kafes kemirme huyu yok neyse ki🤣
zeytep
Gül sen Gül başına gelince yazarsın bana o zaman sjsnsn😂