zeytep enerciiiii üzdün şuan ya😅ben normalde ağrı kesici olmadan durmam, şuanlık içmedim şükür. Geçen ay eşim şaştı, tansiyonum düştü falan kötü oldum, hastaneye götürecekti beni.
zeytep BlackMambaa_ varsa unuttuğum ekle hahah, kız harbi bak bana yeterli sözü güzel gelsin, hele ruhumu dinlendirmek istersem, keman, piyano♥️🌹yaa hep keman, piyano ve bateri çalmak istedim, nasip olmadı. (dedem kulaktan keman çalar)
BlackMambaa_ enerciiiii Benim tek suçum ne biliyormusun benim tek suçum güzel olmak güzel olduğum İçin bunlar başıma geliyor 😂😂 (Esra Erol Yazgül)
zeytep enerciiiii çok sancım olduğunda kocama sarıyorum, hep biz ağrı çekiyoruz, doğum bizde, regl bizde diye😅🤣o da kıyamam, çok merhametlidir. İçi gidiyor, ne yapayım söyle yapim dito hahah
zeytep BlackMambaa_ ayıp ettin bak şimdi. Ben otelciyim (sağlıktan yapamıyorum ama lise, üniversite, staj, iş hep otel üzerinde geçti) 😅🤣kokteyl vs herşey benden sorulur 🤣
BlackMambaa_ zeytep Ben boşa demiyorum seninle aynı yerde oturmamız yakın olmamız lazım diye kocalarımız yokken birbirimize gelip gider ne güzel keyif yapardık be smsms
enerciiiii zeytep Aklima recep ivedigin burnu ile flüt çaldığı sahne geldi aklıma 😅😅 kulaktan keman mi çalınır
enerciiiii zeytep esra erolun programına çıkmıştı Bi ara yazgul yaz çıkar eltileri onu kiskaniyormus güzel oldugu için 😅😅