zeytep BlackMambaa_ ayıp ettin bak şimdi. Ben otelciyim (sağlıktan yapamıyorum ama lise, üniversite, staj, iş hep otel üzerinde geçti) 😅🤣kokteyl vs herşey benden sorulur 🤣
BlackMambaa_ zeytep Ben boşa demiyorum seninle aynı yerde oturmamız yakın olmamız lazım diye kocalarımız yokken birbirimize gelip gider ne güzel keyif yapardık be smsms
BlackMambaa_ enerciiiii Benim tek suçum ne biliyormusun benim tek suçum güzel olmak güzel olduğum İçin bunlar başıma geliyor 😂😂 (Esra Erol Yazgül)
zeytep BlackMambaa_ varsa unuttuğum ekle hahah, kız harbi bak bana yeterli sözü güzel gelsin, hele ruhumu dinlendirmek istersem, keman, piyano♥️🌹yaa hep keman, piyano ve bateri çalmak istedim, nasip olmadı. (dedem kulaktan keman çalar)
enerciiiii zeytep Aklima recep ivedigin burnu ile flüt çaldığı sahne geldi aklıma 😅😅 kulaktan keman mi çalınır
enerciiiii zeytep esra erolun programına çıkmıştı Bi ara yazgul yaz çıkar eltileri onu kiskaniyormus güzel oldugu için 😅😅
zeytep enerciiiii çok sancım olduğunda kocama sarıyorum, hep biz ağrı çekiyoruz, doğum bizde, regl bizde diye😅🤣o da kıyamam, çok merhametlidir. İçi gidiyor, ne yapayım söyle yapim dito hahah