dnz23 Mavininannesi 3-5 tane uçkuruna sahip çıkamayanlar için herkese hastalık bulaşacak şuna bak yaa
dnz23 Mavininannesi aynen öyle ya insan biraz da başkalarını düşünür Allah bilir ileride hangi günahsızın hastalanmasına sebep olacaklar
dnz23 Mavininannesi iğrenç ya kaşıntı geldi fotoğrafları gördükçe Allah bizleri sevdiklerimizi korusun
Mavininannesi Pinkoooo bu yorumu mu görüp krb üniversite de okuyan kızlar varsa ya zencilerden uzak dursun yada ne halt ederse etsin kimsenin evladına hastalık bulaştırmadan kendi kendine geberip gitsin
melaykeeee Mavininannesi ya yanlış anlamada bu devirin kızları gerçekten haddini çok aşıyor tamam erkekler zaten öyleydi de kızlara bir şeyler oluyo yanıyorlar valla. Her kız için demiyorum istisnalar harici
kleopatranizzz dnz23 Hergün daha başka ne duyabiliriz derken,git gide üstüne ekleniyor böyle iğrençlikler…
Mavininannesi Pinkoooo Allah korusun şimdi böyleyse ilerisini düşünemiyorum bizimde evladımız var erkek annesiyim korkuyorum açıkçası ileride noalcak bilmiyorum birisiyle bisi yaşamak isterse nolur off