• Cinsellik
  • Partnerine azdırıcı kullanıp memnun kalan var mıı?😂😂😂🤷🏼‍♀️

kizatasozu trendyolda bi ürün var 3 bin tane yorum var altında tadının iyi olduğundan bahsetmişler ve yorumları çok iyi onu alıp deneyesim var

kizatasozu ahahahhah gidiyim alıyım bari 1 aydır da başka şehirlerdeyiz kavuşma anını ona bırakırsam 2 dakika sok çıkardan ibaret olur valla ipleri elime almam lazım😂😂

Ya sevgili iken ön sevişmeden öte gidemeyeceği için uzun sürer e şimdi adam istediğini yapabiliyo o yüzden mfdçfm
      Geciktirici sprey falan al

Ya da bak böyle enerji veren ne varsa onu yedir

coffe yiyo valla pekmez muz yedirdim ceviz meviz aradaki süreyi uzun tuttuğumuz için sonrasında 2. 3. De olmadığı için olmuyor

Geliyor sandım gidiyormuş meğer🤣🤣🤣 aklıma o geldi yorumları okuyunca kalp filan 🤣

tamamyahu ben şahsen kullanmadım ama kullanani gördüm daha doğrusu Bizim gelin ilişkiye girmiyordu annem hap verdi mavi hap 🤣adını bilmiyorum kadin uçtu resmen 🤣🤣🤣

tamamyahu eşimin arkadaşı eczacı hap vermiş bı tane dene diye uzun sürüyormuş 🤣🤣 denemedik daha öylece duruyor.🤣🤣 Adam 2 oldu deneyelim diyo bugün yarın deneriz galiba 🤣🤣🤣

tamamyahu o zamn araştırdığımda mavi erkeklerin, pembe kadınların anneme dedim erkek olani getirmiş siniz yok bişey olmaz eczaneci oyle vermiş babana 🤣