successfulwoman 🔥 en sevdiğimizdir☺️🙏
SEXOGRAFİ (FİLM TADINDA SEX VE POZİSYONLAR) 😅
zeytep çok güzel bir post olmuş öncelikle.ben başlayayım çoğu pozisyonu yaptık zaten 🥳
ehehehe her ilişkide önce duş alırım zaten temiz koktugum için koku surmem direk bornozla karşılarım bazende giyinir kokulanirim
bizde Los ışık hep vardır. Önceden utanirdim ama duştan yeni çıkınca ve gözlerim kapalı olunca utanmiyorum fazla gözüm kapalı olunca sanki o beni gormuyo 😅😅😅
Ayna seysini çok yaptık severiz odamda 4 tane ayna var bı tane daha istiyorum 😅😅 açılardan dolayı bazen goremiyorum.
Eşim konuşmaz fazla bence istiyorsa oda cekiniyo gibi ben hiç konuşmam ama bunu asicaz inslh
Bu arada oral konusu bizde tek taraflı malesef asla yapmaz eliyle bile dokunmaz korkuyorum huylaniyorum der
Misyoneri çok severim de esim yoruluyor bu pozisyon bana hep gerdek gecesini hatırlatır 😅
Bacak omuzda yı koltuk kenarında yaparız iyiki o koltukları secmişim 😅😅
Dogy nin binbir çeşidini yaptık….onu geç
Kaşık pozisyonunu ben sevmem ne o ölü balık gibi yatiyoz
Nirvanayi anlamadimki ben resim yok
Sutun pozisyonu da denendi ama hareket ler kısıtlı beğenmiyorum
Ters kovboy yatakta çok severim
Asma kilit de yine koltuk tepesinde harika
Deniz kizida öyle
Pretzel dip yatakta harika🥳
Flatiron da esim hemen boşalır çok zevk verir onun için benimde hoşuma gider
Whellbarrow pozisyonunu denemek istiyorum acilen
Ballet dancer ide zorlandigim için yapamadım bıraktım ama bidaha denerim görseller iştah açıcı😅
Cross booty benlik deil misyonerde eşimi taşırım zaten
The chariman yine en güzellerinden velediktorian en sık olanıdır hep ona doneriz..
Dun güzel şeyler yasanacaktida hastaydım bakalım ne zmn iyilesicem ozledimmm 💋💋♥️
kizatasozu gel gelelim ben bunların hiç birinde bosalmiyorum bosalmiyorum sorun ne çözemedim ya
zeytep seni peridenin ennnn ateşli hatunu ilan ediyorum 👑al
kizatasozu ooo hepsi yaşanmış☺️bende duştan yeni çıkınca eşimle birlikte olurum ama eşimin sevdiği bir koku var, o kokuya aşırı düşüyor, bazen hafif sıkarım 😅parmaklarım yorulmuştu artık daha fazla ekleyemedim, ara ara böyle patlar halinde açarım. Bu arada sütun pozisyonuna katılıyorum ama biz onu genelde duşta tercih ediyoruz, tabi duşta kucak ve doggy de vazgeçilmezlerimiz arasından.
NİRVANAYI postu ilk seferde paylaşamadım, hata verdi o sıra olan olmuş snaırım ama yorum olarak ekledim. 🙏
zeytep heh su ikisine bayılırım ters kovboyda kadın bacaklarını erkeğin iki bacağının altından soksun dehsetttt
kizatasozu bence Jr girl’inizi uyarmak çok büyük bir etken. Eşinizin huylamasıda biraz kötü olmuş ama eminim bir yol bulunur. Daha sonra kadınların ve erkeklerin en çok haz aldığı postları da ayrı ayrı paylaşırım. Ama ikinci post yine şuan eklemediğim diğer POZİSYONLAR üzerine gelir sanırım☺️🔥
zeytep duşta dogy den başkası zor oluyo ya bizim alan kısıtlı herlade ondan ama banyo duvarına yaslayıp kucağına almıştı uzun süre hasretlikten sonra o gün harikaydı bide lavabonun üstüne otururum ben bacağımı beline dolayip
kizatasozu ayyyy çok teşekkür ederim ☺️😁👸🏼aldım😁🌹
kizatasozu kovboy sevilmez mi yaaa😁
zeytep iste sadece islanirdim en fazla bezen olucak gibi oluyo ama olmuyor 🤣
Kocamın olsemde yapmicagini biliyorum bu gidişle oyuncak alcam zaten var bı masaj aleti o işimi goruyoda içerden tutremeli boşalmak istiyorum ölmeden önce 🤣
Postlarinin devamını dilerim bereketli olsun üstadım
kizatasozu bizim duş alanında dar ama suşakabinlik yer yok ve köşeli geliyor, biz o yüzden rahat ediyoruz köşeden dolayı, lavabo olayını bende severim😅😁😁😁kocamla bol bol alevlendikten sonra postu açtım😁🔥
zeytep ahahaha seni seniii 🔥🔥
- Düzenlendi
kizatasozu oyıncak iyi bir seçenek olabilir☺️bol 🔥🔥🔥 postlara inşallah 😁
kizatasozu 🤭🤫🤣🤣
Wow… 🔥
Emeğinize sağlık 🌸 :)
NaimeYilmaz Teşekkür ederim☺️
zeytep çok güzel olmuş emeğin için teşekkürler yansın buralarrrr🔥🔥biz de çoğunu denedik hepsi güzel pozisyonlar arada tabi daha da heyecan katmak için farklı elbiseler ve el bağlama - gözleri bağlama falan da denenebilir tavsiyedirrrr ☺️
cinkokarbonpil çok teşekkür ederim canım ☺️postların devamı gelecek, klasik ve bilindik pozisyonlardan başladım. Özellikle orgazm hiç olmamış veya bilmeyenler için, klitoris uyarısı yaşamamış olanlar için faydalı olacağını düşünüyorum. Ama daha fazlası gelecek☺️🔥