Wow… 🔥
Emeğinize sağlık 🌸 :)
SEXOGRAFİ (FİLM TADINDA SEX VE POZİSYONLAR) 😅
NaimeYilmaz Teşekkür ederim☺️
zeytep çok güzel olmuş emeğin için teşekkürler yansın buralarrrr🔥🔥biz de çoğunu denedik hepsi güzel pozisyonlar arada tabi daha da heyecan katmak için farklı elbiseler ve el bağlama - gözleri bağlama falan da denenebilir tavsiyedirrrr ☺️
cinkokarbonpil çok teşekkür ederim canım ☺️postların devamı gelecek, klasik ve bilindik pozisyonlardan başladım. Özellikle orgazm hiç olmamış veya bilmeyenler için, klitoris uyarısı yaşamamış olanlar için faydalı olacağını düşünüyorum. Ama daha fazlası gelecek☺️🔥
zeytep baciko ellerine sağlık peridenin gelmiş geçmiş en en en iyi postu diyebilirim trafo patlayacak bu gece sanırım dkdksk acık yeni ismimizin hakkını verelim bombake pompake devamke
ESMERBOMBA_ hahahaj sen alemsin bee 🤣🤣beni sürekli güldürüyon🤣🤣patlasın trafo, kocalara rahat yok bundan sonra🔥🔥🔥
zeytep çoğunu yapmış olmama rağmen ben neden zevk alamıyorum acaba hamilelikten önce ilişki anında rahatladigimi hissediyordum ama şu an sadece eliyle yaptığında rahatlama yasayabiliyorum sonra da ondan iğreniyorum psikolojik galiba
- Düzenlendi
piyangobileti daha bir çok pozisyon var zevk almak için, ben sadece klasiklerden başlangıç yaptım☺️psikolojik midir bir şey diyemem ama seks oyuncağı da düşünebilirsiniz, iğrenme yapmayabilir belki☺️hatta farklı bir 🔥🔥🔥 katabilir ☺️ daha farklı pozisyon postları da gelecek 🌹
zeytep artık benim işime yaramaz ama yine de merak ettim bekliyorum 💜
zeytep ay Allah senden razı olsun 🤣 dünkü rezilligim ile kaldim demeki isimleri böyleymiş
kizatasozu bu arada Whellbarrow pozisyonunu mutlaka dene canım, biz yataktan o şekilde inip, odada öyle tur atmıştık haahha😅🤣eşim dün gece bahsetti hatta tekrardan 😅🤣
piyangobileti eşle olmasa bile kendi partnerin kendin olabilirsin, belki daha iyi olur hatta☺️denemeden bilinmez ☺️
perimasali802_ isimleri ve görselleri bulamaman normal canım, öyle deme☺️konum olarak türkiye den bağlanınca bunlar çıkmıyor, muhtemeln bir erişim kısıtlaması var. Ben ip değiştirici kullandım ☺️
zeytep valla helal benim bacıma erinmeden gücenmeden güzel bir sunum hazırlamış önünde düğme ilikleyim müsadenle hocam her babayiğidin harcı değil böyle bi sunum dkdkdm
perimasali802_ fırsat verselerdi vardı sende de bi cevherler de 😜😂