• +18
  • SEXOGRAFİ (FİLM TADINDA SEX VE POZİSYONLAR) 😅

zeytep çok güzel olmuş emeğin için teşekkürler yansın buralarrrr🔥🔥biz de çoğunu denedik hepsi güzel pozisyonlar arada tabi daha da heyecan katmak için farklı elbiseler ve el bağlama - gözleri bağlama falan da denenebilir tavsiyedirrrr ☺️

cinkokarbonpil çok teşekkür ederim canım ☺️postların devamı gelecek, klasik ve bilindik pozisyonlardan başladım. Özellikle orgazm hiç olmamış veya bilmeyenler için, klitoris uyarısı yaşamamış olanlar için faydalı olacağını düşünüyorum. Ama daha fazlası gelecek☺️🔥

zeytep baciko ellerine sağlık peridenin gelmiş geçmiş en en en iyi postu diyebilirim trafo patlayacak bu gece sanırım dkdksk acık yeni ismimizin hakkını verelim bombake pompake devamke

ESMERBOMBA_ hahahaj sen alemsin bee 🤣🤣beni sürekli güldürüyon🤣🤣patlasın trafo, kocalara rahat yok bundan sonra🔥🔥🔥

zeytep çoğunu yapmış olmama rağmen ben neden zevk alamıyorum acaba hamilelikten önce ilişki anında rahatladigimi hissediyordum ama şu an sadece eliyle yaptığında rahatlama yasayabiliyorum sonra da ondan iğreniyorum psikolojik galiba

piyangobileti daha bir çok pozisyon var zevk almak için, ben sadece klasiklerden başlangıç yaptım☺️psikolojik midir bir şey diyemem ama seks oyuncağı da düşünebilirsiniz, iğrenme yapmayabilir belki☺️hatta farklı bir 🔥🔥🔥 katabilir ☺️ daha farklı pozisyon postları da gelecek 🌹

zeytep gerçekten güzel post olmuş ellerine sağlık baya uğraşmışsın 😍

kizatasozu bu arada Whellbarrow pozisyonunu mutlaka dene canım, biz yataktan o şekilde inip, odada öyle tur atmıştık haahha😅🤣eşim dün gece bahsetti hatta tekrardan 😅🤣

piyangobileti eşle olmasa bile kendi partnerin kendin olabilirsin, belki daha iyi olur hatta☺️denemeden bilinmez ☺️

zeytep ben olsam bu postu okuduktan sonra hemen alevli çembere alırdım seni 😜😂😅

perimasali802_ isimleri ve görselleri bulamaman normal canım, öyle deme☺️konum olarak türkiye den bağlanınca bunlar çıkmıyor, muhtemeln bir erişim kısıtlaması var. Ben ip değiştirici kullandım ☺️

zeytep valla helal benim bacıma erinmeden gücenmeden güzel bir sunum hazırlamış önünde düğme ilikleyim müsadenle hocam her babayiğidin harcı değil böyle bi sunum dkdkdm

llanjalee yaa😍😍nasıl mutlu oldum valla🥹beğenmenize sevindim 🔥 (alev çemberini aldım, kabul ettim🔥🔥🔥🥰)