melebek zeytep Postu hakkıyla okumak iki günümü aldı 😂 ne emek 🙌🏻 Aktif olmayan kullanıcılar cevher çıkıyor, nereden bildiğimi sorma 🤪 bir de onlar daha ateşli, o kadar ateşliler ki okuyup iş başına, buraya vakitleri yok 😂
zeytep fatima19 farklı pozisyonlar da gelecek, dediğim gibi ilk olarak genel en bilindikler ile başladım☺️şuan beklediğim bir kaç ürün var, onlar gelsin, en değişimleri de ekeleyceğim☺️
ladymomm zeytep evet biz evliliğin ilk günleri 7 kere de oluyordu sonra tabii bu teke düştü sjxjjxkdld ama eşim bu durumdan şikayetçi 😂😂
gizew ladymomm Dr gittim hap ve krem verdi ama çözüm olmadı.Sonra kendim kendimi telkin ettim öylece geçti 😄
zeytep kizatasozu ya hahaha, yeni seçtim 🤣hoşuma gitti bilgisayara wallpaper ararken🤣bende buraya da ekleyeyim dedim😅
kukuliiiii zeytep hepsini yaptık hergün hiç uyumadan sabahlara kadar 3-5 uyuyup uyanıp yaptık fakaat gel görkiii çocuktan sonra haftada 2-3 e düştü o yoğun çalışıyor ben çocukla ilgilenmekten yoruluyorum uyanırmı uyanmazmı derken yap bitsine geliyo tadı kalmadı umarım bebişimiz büyüyünce eski halimize döneriz çok özlediim bunları harika olmuş eline sağlık 🥰