• +18
  • SEXOGRAFİ (FİLM TADINDA SEX VE POZİSYONLAR) 😅

ladymomm dayanamıyordum o zamanlarda şimdi olsa dayanırım ama şimdi hiç bitmesin 😂

gizew nasıl atlattın peki ben hep ondan korkmuşumdur 🫠🫠

ladymomm Dr gittim hap ve krem verdi ama çözüm olmadı.Sonra kendim kendimi telkin ettim öylece geçti 😄

kizatasozu ya hahaha, yeni seçtim 🤣hoşuma gitti bilgisayara wallpaper ararken🤣bende buraya da ekleyeyim dedim😅

zeytep hepsini yaptık hergün hiç uyumadan sabahlara kadar 3-5 uyuyup uyanıp yaptık fakaat gel görkiii çocuktan sonra haftada 2-3 e düştü o yoğun çalışıyor ben çocukla ilgilenmekten yoruluyorum uyanırmı uyanmazmı derken yap bitsine geliyo tadı kalmadı umarım bebişimiz büyüyünce eski halimize döneriz çok özlediim bunları harika olmuş eline sağlık 🥰

TombulHatun, bu tartışmanın sabitlenmesini kaldırdı.

gizew biraz zor bir pozisyon, hatta partnere karşı dikkat edilmeli ama oldukça iki tarafa da zevk veren bir pozisyon😅
        fiyasko olması üzdü yani beni bu pozisyonun 😅

gizew bence bir kez daha şans ver
          Eşin koltuğa otursun mesela, sen de ters kovboy pozisyonunda otur, önünde bir sandalye olsun, sandalyeye tutunarak ellerinle destek alıp, kendini kolay bir şekilde yönlendirebilirsin
          (ama dediğim gibi partnere karşı dikkatli olman lazım, genelde bu pozisyonlarda daha hassas oluyor jr) 😂
          *sandalyenin kaymayacağından emin ol, sana çok yakın olmasın ki istemsiz bir yere vurma..
          Destek alarak denemek, desteksiz denemeye göre daha kolay olur bu pozisyonda

• gizew bunu yanıtladı.
          • she bunu beğendi.

gizew eğer elastik açıdan da sorun yaşamıyorsan, pozisyonda ki gibi ayaklarını ayarlayabilirsen.. 🔥🔥👏👏Zaten bu pozisyonda fazla hızlı olman değil, o anın hazzını alman çok önemli♥️🌹