• Cinsellik
  • Duş başlığıyla mast denemesi. Başarısız

mavidenyoksunun
Mast biliyordum canım ama yapmadım.
Bir de bazıları herkesin aynı şeyden zevk alabileceğini sanıyor.
Bazı şeyleri ben de denedim ama hoşlanmadım zevk alamadım. Tabi bir yerime başka maddeler sokmadim hiç bana göre et ete değmeli.😁

Pinkoooo
Ben de öyleyim. Şimdi herkesin sevdiği pozisyon deniyor 69′a değil mi ben onu denedim üstelik bir iki kez de değil asla zevk vermedi doggy pozisyonu da aynı şekilde hiç zevk vermedi ben misyonerden gittim hep 😁 ay bı de farklı aletler sokamam ya😁

ladymomm evet🥲 bugunr kadar hiç ama hiç olamadım. Ne elle nede onunla. Şimdi duş başlığını deniyorum

Pinkoooo titreşimli herhangi bir alet lazım başlık işe yaramayabilir tazzikle ilgili çünkü

Starblog ahhahaa son dediğine çok güldüm 😂 ama yaşadığın şey hoş değil. Dinen de uygun değil nasıl ki senin onu tatmin etmen lazım onunda aynı şekilde seni, bitti diyip bitirmek olmaz yani. Düzelir umarım 🥲

Pinkoooo ilişkide vajinal orgazm oluyorsan süper ana olamayanlar için masturbasyon bulunmaz nimet 😂 Masaj aletini gezdir bakalım klitoris üstünde, nasıl zevkten dört köşe ediyor

enerciiiii Aşkım eğer yapabilseydin bence vazgeçemezdin 😂 Bence sen denedin zevk aldın ama orgazm olamadın

Usnac95
          Ben mi dedim b.k falan yorumlara bak bir ben yapmadım biliyorum ama yapmadım hiç ihtida duymadım dedim. Beni etiketlemen garip olmuş. Hiç yapmadın mi diyince yapmadim yazdım banane başkasının yapmasından

Usnac95
          Bekarken hiç mast yapmadın mi deyince bende yapmadım yazdım başka biri başka yorum yazdı bende mast biliyorum ama yapmadım hiç dedim sadece bir şey sokmadim dedim yapan var çünkü ama ayrıca makat meselesi başka ben ona yorum bile yapmadım lütfen okuduğunuzu düzgün anlayın.