• Cinsellik
  • Duş başlığıyla mast denemesi. Başarısız

Usnac95 yaptim ama böyle değil ilk akla gelebilecek şekilde zaten 2 veya 3 defa anca yapmışımdır ne zmn yaotigimi bile hatırlıyorum sayılı yapmışımdır çünkü 😅😅

abasiyanik hahahha garibim diyecemde benim duş başlığı patlak yıllardır taslan kovadan alıp suya çimiyom desem hahahah

enerciiiii ay bende mum duymuştum yaa hani şu kalın bilem gibi olanlar varya ondan ıyy öğğ saeımsak döveci ne alaka bide şey insanın başına ne gelşrse meraktan bide şeyden geliyomuş aman dikkat haa

busenihicalakadaretmez Bn varım canım kız mast ne onu bile ewlenince öğrendim hiç bir gün gerk duymadım tatmin olmak ne ilişki ne bilmezdim yani araştırıp okuyup izlemezdim şu duş başlığı da acayıp olmus nasıl aklınıza geliyor kız 😂😂 biz kocayla zor yapıyoruz hiç mi acmyor oranız buranız dünde biri makkatan ilişki meraki sarmış yazmıs buraya tövbe ramazan ramazan günaha sokuyorlar insanı normal yolar varken neden B*k yolu afedersiniz

mavidenyoksunun
        Mast biliyordum canım ama yapmadım.
        Bir de bazıları herkesin aynı şeyden zevk alabileceğini sanıyor.
        Bazı şeyleri ben de denedim ama hoşlanmadım zevk alamadım. Tabi bir yerime başka maddeler sokmadim hiç bana göre et ete değmeli.😁

Pinkoooo
        Ben de öyleyim. Şimdi herkesin sevdiği pozisyon deniyor 69′a değil mi ben onu denedim üstelik bir iki kez de değil asla zevk vermedi doggy pozisyonu da aynı şekilde hiç zevk vermedi ben misyonerden gittim hep 😁 ay bı de farklı aletler sokamam ya😁

ladymomm evet🥲 bugunr kadar hiç ama hiç olamadım. Ne elle nede onunla. Şimdi duş başlığını deniyorum