Duş başlığıyla mast denemesi. Başarısız
Pinkoooo denebama fazlası zarar fazla kaçırınca aciyo orası
mavidenyoksunun
Mast biliyordum canım ama yapmadım.
Bir de bazıları herkesin aynı şeyden zevk alabileceğini sanıyor.
Bazı şeyleri ben de denedim ama hoşlanmadım zevk alamadım. Tabi bir yerime başka maddeler sokmadim hiç bana göre et ete değmeli.😁
busenihicalakadaretmez bekarken mast yapmayan benden başka var mı acaba
Ben varım hatta hayatımda hiç yapmadım 😅
Pinkoooo
Ben de öyleyim. Şimdi herkesin sevdiği pozisyon deniyor 69′a değil mi ben onu denedim üstelik bir iki kez de değil asla zevk vermedi doggy pozisyonu da aynı şekilde hiç zevk vermedi ben misyonerden gittim hep 😁 ay bı de farklı aletler sokamam ya😁
gizew
Gariplik bende mi diyordum rahatlıyorum ben gibi olanı görünce 😅
busenihicalakadaretmez ahahaha kocamın aleti yeterli diyorsun sen bensin 😂😂😂
busenihicalakadaretmez Aaa çok şaşkınım ya. Nasıl can istemez ki . Ben yapmayan kadın yoktur sanardım 😂
mavidenyoksunun @busenihicalakadaretmez kızlar siz masturbasyonu farklı sanıyorsunuz sanırım, bizde içimize bir şey sokmadık. Klitorisi uyararak yapılır. Bok yolu falan ne alaka yani
enerciiiii Aşkım eğer yapabilseydin bence vazgeçemezdin 😂 Bence sen denedin zevk aldın ama orgazm olamadın
Usnac95
Ben mi dedim b.k falan yorumlara bak bir ben yapmadım biliyorum ama yapmadım hiç ihtida duymadım dedim. Beni etiketlemen garip olmuş. Hiç yapmadın mi diyince yapmadim yazdım banane başkasının yapmasından
Usnac95
Bekarken hiç mast yapmadın mi deyince bende yapmadım yazdım başka biri başka yorum yazdı bende mast biliyorum ama yapmadım hiç dedim sadece bir şey sokmadim dedim yapan var çünkü ama ayrıca makat meselesi başka ben ona yorum bile yapmadım lütfen okuduğunuzu düzgün anlayın.
Usnac95 ay bilmiyorum valla ayırt da edemiyorum zaten 😀😀
ESMERBOMBA_ 😅😅😅 bakalım benim başıma ne gelecek