• Cinsellik
  • Duş başlığıyla mast denemesi. Başarısız

Usnac95 ahahah orgazm oluyorum ama sen böyle diyince bı deniyesim geldi 🙈 asjsjsjajsj

busenihicalakadaretmez Canım bu kadar cellalenmene ne gerek var. İkiniz de yorum yapmışsınız ortak yazmak istedim. Herkes kendi yazdığını üstüne alınsın. Sende sokmaktan bahsetmişsin hiç öi canları acımıyor yazmışsın, niye acısın ki sokmaya gerek yok mast yaparken demek istedim.

Pinkoooo yani 3-5 dk öpüşme, sonra oral falan oluyor, biraz penis sürtünmesini istiyorum o çok zevk veriyor bana. Ondan sonra ilişki oluyor. Ben kafamdan atamıyorum bence bazı düşüncelerimi. Her seferinde acaba şimdi G noktasını bulcam mı diye başlıyorum haydeee bıreee diyerekten 😂 ilişki esnasında klitorisle oynuyorum, o şekilde penis hareketleriyle beraber orgazm oluyorum

Usnac95 😂😂 g noktasını çıkar aklından oraya odaklandığın düşündüğün için belki orgazm olamıyorsun aşkım

Pinkoooo Valla odaklanmıyorum ya. Aslında bekarken çok düşkündüm masturbasyon yapardım deli gibi 😂 ilişkiye girmek için can atardım evlendik zor bozuldu kızlığım. Iyyyy bumuydu ilişki dedim hep canım acıdı. Şimdilerde bile bazen canım acıyor tam adapte olamayıp zevke gelemeyince