• Cinsellik
  • Duş başlığıyla mast denemesi. Başarısız

Pinkoooo titreşimli herhangi bir alet lazım başlık işe yaramayabilir tazzikle ilgili çünkü

Starblog ahhahaa son dediğine çok güldüm 😂 ama yaşadığın şey hoş değil. Dinen de uygun değil nasıl ki senin onu tatmin etmen lazım onunda aynı şekilde seni, bitti diyip bitirmek olmaz yani. Düzelir umarım 🥲

Pinkoooo ilişkide vajinal orgazm oluyorsan süper ana olamayanlar için masturbasyon bulunmaz nimet 😂 Masaj aletini gezdir bakalım klitoris üstünde, nasıl zevkten dört köşe ediyor

enerciiiii Aşkım eğer yapabilseydin bence vazgeçemezdin 😂 Bence sen denedin zevk aldın ama orgazm olamadın

Usnac95
      Ben mi dedim b.k falan yorumlara bak bir ben yapmadım biliyorum ama yapmadım hiç ihtida duymadım dedim. Beni etiketlemen garip olmuş. Hiç yapmadın mi diyince yapmadim yazdım banane başkasının yapmasından

Usnac95
      Bekarken hiç mast yapmadın mi deyince bende yapmadım yazdım başka biri başka yorum yazdı bende mast biliyorum ama yapmadım hiç dedim sadece bir şey sokmadim dedim yapan var çünkü ama ayrıca makat meselesi başka ben ona yorum bile yapmadım lütfen okuduğunuzu düzgün anlayın.

Usnac95 ahahah orgazm oluyorum ama sen böyle diyince bı deniyesim geldi 🙈 asjsjsjajsj

busenihicalakadaretmez Canım bu kadar cellalenmene ne gerek var. İkiniz de yorum yapmışsınız ortak yazmak istedim. Herkes kendi yazdığını üstüne alınsın. Sende sokmaktan bahsetmişsin hiç öi canları acımıyor yazmışsın, niye acısın ki sokmaya gerek yok mast yaparken demek istedim.

Pinkoooo yani 3-5 dk öpüşme, sonra oral falan oluyor, biraz penis sürtünmesini istiyorum o çok zevk veriyor bana. Ondan sonra ilişki oluyor. Ben kafamdan atamıyorum bence bazı düşüncelerimi. Her seferinde acaba şimdi G noktasını bulcam mı diye başlıyorum haydeee bıreee diyerekten 😂 ilişki esnasında klitorisle oynuyorum, o şekilde penis hareketleriyle beraber orgazm oluyorum

Usnac95 😂😂 g noktasını çıkar aklından oraya odaklandığın düşündüğün için belki orgazm olamıyorsun aşkım

Pinkoooo Valla odaklanmıyorum ya. Aslında bekarken çok düşkündüm masturbasyon yapardım deli gibi 😂 ilişkiye girmek için can atardım evlendik zor bozuldu kızlığım. Iyyyy bumuydu ilişki dedim hep canım acıdı. Şimdilerde bile bazen canım acıyor tam adapte olamayıp zevke gelemeyince