busenihicalakadaretmez Neler var neler yok sizde magazine dair. Yusuf Güney kafayı yemiş Allah yardımcısı olsun 🥴🥴
Zamansiz_ busenihicalakadaretmez yani dior ki 800 yilimi bi kadina kitledim ömrünü yemek icin zamanım var dior🤔😂😂😂
cinkokarbonpil busenihicalakadaretmez biz bunu gördük pandemi zamanı yollar boştu otobanda giderken polis durdurdu foto falan çekilmek istedi çekildiler bindi gitti adam sonra nereye gidiyorsa artık çok normaldi orda sonradan cozuttu bu😂
zeytep busenihicalakadaretmez geçen arkadaşım bu adamın videosunu attı ayni hintliler gini konuşuyor. Dedim tip olarak da benziyor zaten😅şimdi uzaya mı açılmış Hhahahsh😅😂😂
busenihicalakadaretmez zeytep Şey derse şaşırmam ben bundan önceki hayatimda bir inektim ve bana hindistanta tapıyorlardi 🤣
busenihicalakadaretmez pinkdreamss Kız yok unutuldu ya kendimi hatırlatmak istiyor oysa ilk şarkısı ile nasıl iyi meşhur olmuştu o zamandan sonra ilgi kalmadım artık uzaylı muzayli demeye başladı 😅
busenihicalakadaretmez gizew Aynı şeyi düşünüyorum bunlar hep böyle ne zaman unutulmuş olsalar bi sacmalayip konusulmak istiyorlar😃
melebek busenihicalakadaretmez Yaa bu adam niye böyle oldu ya 🤔 Bi buna bir de Merve Boluğur’a üzülüyorum
melebek busenihicalakadaretmez Kuzum bizim henüz silme yetkimiz yok. @NaimeYilmaz’ı etiketleyerek silmesini isteyebilirsin 🥰
pinkdreamss busenihicalakadaretmez ee. Nereye kadar böyle hatırlanacak bi zaman sonra millet sallamaz kendi değerini düşürüyor konserine bile giden olmaz deli diye 😂