kleopatranizzz blackhoney Bence eğlenceye vurmasak bu kadar eğlenceli ve sürükleyici olmazdı komedi tareji komedi iyidir fjfjfj
blackhoney kleopatranizzz ben sonuçtan memnunum. Öbür türlü Abel hayatın anlamını ararken kaybolup giderdi. Gerçi böyle de gitti ama olsun eğlenceli gitti 😂
etoile ladymomm ben hikaye yazmam kuzum sen post olarak aç biz sana ayak uyduralim. Ama geç girerim çünkü dışarda olacağım 😜
zeytep ladymomm arkadaşlarının okumak istemesi, özellikle yazdığın metni okumak için bu şekilde davranmaları, senin bu konuda yetenekli olduğunu gösterir. Yeteneğinin üzerine gittikçe, o konuda daha iyi olursun🌹
ladymomm zeytep teşekkür ederim bitanem 😍😍🥰 ben şimdi ne postu açayım asmödöfçd açacağız dedik ama ne açalım 😂😂
Moonlight_ kleopatranizzz yok kiz sol elimde güc kaybi var onun icin geldim. hani güldürmeyin simdi diye doktora sapikca cevaplar vermiyim 🤣🤣🤣🤣
kleopatranizzz Moonlight_ doktora güç kaybı var Amuda rahat kalkamıyorum de fjfjfjj geçmiş olsun canım
Moonlight_ gizew sagol askim🌸 su an yanimdaki adam girdi onunda soyadi benimkiyle ayni ikimiz birden kalktik birbirimize baktik o gitti ben yerime geri oturdum 🤣🤣🤣🤣
busenihicalakadaretmez Moonlight_ Geçmiş olsun canım bende yarın cildiye gidicem vazgeçmeden gitmem lazım uzun yol olmasa vazgeçmem ama yolu sevmiyorum 😵💫
Moonlight_ busenihicalakadaretmez neden askim hayirdir? Git askim ihmal etme bende gidicem bi ara cilt bakimina firsat bulursam😅
zeytep busenihicalakadaretmez geçmiş olsun, vazgwçme, vazgeçme. Sağlığın için git☺️bu arada niçin gidiyorsun?