Bubenimoykumm degisiyor kimisi 3 gün aliyor falan birisi burda 15 saniye almis mesela🤣 biz 15 gün aldik nerdeyse müebbet yicektik ahahahhahah
Geldim geldim 🤣
Moonlight_ 15 sn şakomu 😁
Bubenimoykumm yanlislikla verilmis galiba evet öyleymis 15 saniye🤣🤣🤣
Hosgeldin din din 🤣
- Düzenlendi
Coolness hayır🤣kendi lakabım 🤣 (kuzenim küçükken Zeynep yerine zeytep dediği için öyle kaldı aile de lakabım) kendi adımla iş yapmak, kendi soyadımıda kullanmak, onunla bir şeyler üretmek, harika. Hele yapmazsın denilen herşeyi yaptım😁ve beni yargılsdığı konuda kendisini aynı sınava tabii tuttu hayat. O yaşımdaki seçimlerimden yana pişman değilim, hamdım, olgunlaştım 😉 ve değer görmediğim yerde bir saniye bile durmamayı öğrendim🌹
Moonlight_ ya biri yirmi yıl almıştı🤔o kimdi, unuttum. Yirmi yıl da çok trajikomik 😅
zeytep yok artik 20 yilmi? Gercektenmiiii 🤣
Pinkoooo kız evet hemde 15 gün🥺
Pinkoooo hoş buldum güzelim teşekkür ederim 🥰❤️
zeytep hoş buldum güzelim teşekkür ederim 🥰❤️ ay valla bende özledim 🥺 isim değişikliği yapanlar kim acaba bari onları bulalım 🥴
- Düzenlendi
ikiprensesannes @kizatasozu ve @gizew @ESMERBOMBA_ yaptı 🌹
Hadi tahmin edin, kim kim😅
enerciiiii her postta olan bişey biz yapınca askılık olduk tövbe bidaha o topa girmem 🤣🤣 kıyamam kaç gün aldın
Moonlight_ Bi ara öyle bişey okudum ama😅sonr geri geldi diye hatırlıyorum, isim gelmedi aklıma🤔😔
lidyaaa__ hoş buldum güzelim 🥰😘 hatırladım daha 15 gün oldu gideli ama çok özledim 🥺😍
zeytep birini biliyorumm🤣
ikiprensesannes hahaha
kemalimyapmaz kız Bir postta muhabbete daldık olanlar oldu 😂😂 eski ismin neydi kız,😁
zeytep 20 yil sonra geri gelmesi cok iyi olmus😂😂😂
Moonlight_ kizatasozu nu biliyorsun dimii, kaçırmadım bak 😉