• Muhabbet
  • Dert sandıklarımdan utandım..

Çok yakın olduğum bir arkadaşım var. Çoçuklarımızı birlikte büyüttük, oğlu çok yakışıklı çok tatlı.. Bundan 4 gün önce kamyonla trafik kazası geçirdiler. Arkadaşım ve oğlu uyuyorlarmış, kamyonun tekerleği patlamış.. Kar küreme aracına çarpmışlar, kamyonun sağ tarafına denk geldiği için arkadaşım ve oğlu etkilenmiş.. Eşinin burnu bile kanamamış ama oğulları camdan fırlayıp öldü, arkadaşım da dizinden ameliyat oldu. O kadar üzüldüm ki, bugün olayı anlattı. Gözümü açtığımda yerdeydim dedi, eşim arabaların altında oğlumuzu arıyordu dedi. İki kere kalktım yere düştüm dedi, oğlumu kucağıma alıp monta sardım kafasının bir tarafı gitmişti dedi. Yarım cipsini yanına almış, oğlum sadece yarısını yiyebildi diyor. Aklıma geldikçe yüreğim daralıyor, nefes alamıyorum. Daha 3 yaşındaydı, minicikti.. Dualarınız da arkadaşıma da yer verin lütfen, Allah acısını hafifletsin. İçi yanıyor, yüreği yanıyor çok üzülüyor.

lboncukannesi, başlığı Dert sandıklarımdan utandım.. olarak değiştirdi.

lboncukannesi Ne yazacağımı bilemedim,Allah arkadaşınızın imtihanını kolaylaştırsın 😔

lboncukannesi offf icim yandı Rabbım bu mübarek ayda sabır versin evlat acısı yaşatmasın bizlere nefesim gitti okurken

lboncukannesi nasıl üzüldüm yaa 😞 Allahtan sabırlar diliyorum çok çok çok zor 😞😞

Allah düşmanımı bile evlat acısıyla sınamasın. Allah sabır versin çok üzüldüm ya. İçim parçalandı resmen 😭

Cennette bekleyen bir meleği var artık. Allah sabır versin Allah kimseyi evladiyla sinamasin çok zor ☹

lboncukannesi Allahım kimseye yaşatmasın bizlere de evlat acısı göstermesin rabbim sabır versin unutturacak mutluluklar versin

lboncukannesi
    İnsan ne diyeceğini bile bilemiyor. Tarifi olmayan bir duygu..
    Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun. Ailesine de bol bol sabır versin inşallah 🙏🏻

lboncukannesi Yarım cipsini yanına almış, oğlum sadece yarısını yiyebildi

Burda gözyaslarima hakim olamadim 🥺
    Ne büyük bir aci tarifi yok allahim kimseyi evladiyla sinamasin insallah 🙏🏻

Basiniz sagolsun allah rahmet eylesin mekani cennet olsun insallah ailesinede bol bol sabir diliyorum 🙏🏻🌸🫂

lboncukannesi of ne büyük bi imtihan çocuklar hasta bile olsa nasıl içimiz yaniyo Allah kimseye evlat acısı yaşatmasın o anneye sabır içine ferahlık versin insalh çok üzüldüm gözüm doluyo böyle şeyleri okuyunca kendimi o annenin yerine koyuyorum istemsizce doğumdan sonra aşırı duygusal oldum ben Gazze’de ölen çocukları görünce depremde ölen çocukları gördükçe saatlerce ağlamıştım normalde gözümden bi damla yaş akmazdi ne kadar canımı acitirsan acit ama evlat başka kimseye emanet edip arkamı donmuyirum Allah korusun bişey olsa vicdan azabından ölürüm

lboncukannesi çok büyük bi travma çok zor bi imtihan..Rabbim yardımcısı olsun sabırlar versin😔